Το Wiggler ανανεώθηκε

Published by stelabouras in General

wiggler-nwt 

Μετά από αρκετές μέρες αποφάσεων, αλλαγών και συζητήσεων, αποφασίσαμε να βγάλουμε στον αέρα το πρώτο από τα updates που ετοιμάζουμε στο Wiggler.

Το πρώτο update αφορά δύο σκέλη: Το redesign/realign του theme, ώστε να γίνει πιο καθαρό και πιο προσιτό στους χρήστες και την εισαγωγή ενός νέου είδους post, τα μPosts ή microPosts.

Για το redesign (Νew Wiggler Theme), θέλαμε να διατηρήσουμε αρκετά στοιχεία του αρχικού theme της Hell Design και πάνω σε αυτά να δημιουργήσουμε ένα πιο “απλωμένο” theme (960px) με μεγαλύτερο χώρο για τα posts, ένα καλύτερα ορισμένο footer και μια πιο καθαρή sidebar και ένα εμφανές search form.

Μαζί με το redesign (στο οποίο μένουν κάποιος μικροαλλαγές ακόμα), ανοίξαμε και το twitter account WigglerGR, το οποίο μπορείτε να κάνετε follow για λαμβάνετε ειδοποιήσεις από τα post και τα νέα του site. Τόσο το RSS όσο και το Twitter account του Wiggler είναι πάντα διαθέσιμα στο menu του blog πάνω δεξιά.

Last but not least, προστέθηκε μια νέα κατηγορία στο Wiggler με το όνομα microPosts (μPosts). Τα posts αυτής της κατηγορίας εμφανίζονται διαφορετικά από τα κανονικά και είναι “γρήγορα” posts που θα κάνουμε κατά την διάρκεια της μέρας από links, videos και φωτογραφίες που μας τράβηξαν την προσοχή.

Πιστεύουμε οι νέες αλλαγές να σας φανούν χρήσιμες και όπως πάντα, κάθε σχόλιο είναι ευπρόσδεκτο!

Ease your boredom,
Wiggler.gr Team

Comments (12)

RooF
January 13th, 2009 at 8:10 am

Μπραβο! Ευχαριστη αλλαγη!

internaut
January 13th, 2009 at 10:02 am

Πήρε ανάσες το theme!
Ease your boredom λεμε

klou
January 13th, 2009 at 10:24 am

Μεγειές, μεγείες :)

Νίκος Παπανώτας
January 13th, 2009 at 11:32 am

Πολύ ωραία η νέα έκδοση. Το μόνο ίσως που θα άλλαζα είναι το μέγεθος της γραμματοσειράς. Νομίζω οτι μπορεί να μεγαλώσει λίγο

porcupine
January 13th, 2009 at 12:50 pm

Ωραία δουλειά.
Μου άρεσε η τυπογραφία, τα χρώματα, το layout, όλα γενικά.

Εμένα το Wiggler μ’ αρέσει για τα λιγότερο πιασάρικα θέματά του, τα λίγο πιο alternative. Σε αυτό το ξεχωρίζω από τη μάζα κι ελπίζω να συνεχίσω να βλέπω περισσότερα τέτοια. Μην ξεχνάτε και τους Mac users. Θέλουμε content σχετικό με τα Macs.

Keep up the good work!

Petrakeas
January 13th, 2009 at 2:39 pm

thank you guys
@Nίκος Παπανώτας το μέγεθος της γραμματοσειράς σε διάφορα σημεία έχουμε ήδη παρατηρήσει ότι πρέπει να μεγαλώσει. Το μέγεθος της στο περιεχόμενο των post και comments καλό δεν είναι;
@porcupine μη τους δίνεις θάρρος για τους macs.. Δε θέλουν πολύ για να αρχίσουν να γράφουν μόνο γι αυτούς!!

ispofacto
January 13th, 2009 at 4:31 pm

@porcupine Διαταγές ελήφθησαν!!! :)

HitMan
January 13th, 2009 at 8:52 pm

Great work guys! Μπορώ να πω ότι το refreshed theme μ’αρέσει περισσότερο…

Θα συμφωνήσω με τον Νίκο για το μέγεθος των fonts… ίσως ακόμα και στο title + content… Δεν ξέρω αν 1-2px θα είχαν καλύτερο αποτέλεσμα…

Comments section rocks… εκτός απ’ το pagination [?] Γιατί limit στα 6 σχόλια; :S

Keep up with the good work :D

stelabouras
January 13th, 2009 at 11:39 pm

@HitMan

Έχουμε ακόμη αρκετές μικροαλλαγές να κάνουμε, πολλές από τις οποίες τις έχετε εντοπίσει στα σχόλια. Το pagination είναι ένα από αυτά, worry not!

Thanks everyone for the support :)

Titanas
January 14th, 2009 at 8:39 pm

Me likes new wiggler!

Σε widescreen και καλύτερη ποιότητα τα embed video στο wiggler at Wiggler
January 16th, 2009 at 9:12 pm

[...] που κάνουμε στο wiggler αυτό το διάστημα στα πλαίσια του NWT, τροποποιήσαμε και τα embed youtube video. Πλεόν θα [...]

lexx
January 17th, 2009 at 9:03 pm

Πολύ καλές αλλαγές. αλλά κυρίως χρήσιμες!