Suck.uk…suckd my cuppa (updated)

Published by stelabouras in General, Internet

my-cuppa-suckd 

1 Δεκεμβρίου, η ημέρα που παρήγγειλα την καταπληκτική My Cuppa tea mug από το ηλεκτρονικό κατάστημα Suck.uk. Τα πράγματα δυστυχώς δεν εξελίχθηκαν όπως θα περίμενα.

Για την ακρίβεια ήμουν αρκετά αισιόδοξος για την παραγγελία, πιστεύοντας πως θα έχω παραλάβει την κούπα πριν ανέβω Θεσσαλονίκη (24/1).

Μια εβδομάδα αργότερα δυστυχώς με πληροφορούν από το κατάστημα πως η κούπα έχει εξαντληθεί και μου ζητούσαν αν θα περίμενα μέχρι να ήταν ξανά διαθέσιμη ή αν ήθελα τα χρήματα μου πίσω. Σε απάντηση μου τους πληροφόρησα πως αν η κούπα θα μπορούσε να έρθει πριν τις 24 τότε θα μπορούσα να περιμένω. Δυστυχώς απάντηση στο email μου δεν έλαβα, οπότε και έστειλα ξανά στις 8 Ιανουαρίου για να μάθω νεότερα.

Αφού μου ζήτησαν συγγνώμη για την καθυστέρηση, με ενημέρωσαν πως θα στείλουν την κούπα αμέσως. Σήμερα λοιπόν, αρκετό καιρό μετά τις 1/12 έλαβα την My Cuppa…σπασμένη! Έχω ήδη στείλει email ζητώντας refund, παρόλα αυτά δεν μπορώ να κρύψω την απογοήτευσή μου.


img_0313

img_0314

img_0319

img_0320

Update:

Τελικά μετά από email συνομιλία, οι άνθρωποι της Suck.uk μου έστειλαν δίχως extra επιβάρυνση ένα δεύτερο MyCuppa mug, αυτή την φορά τυλιγμένο με πολύ bubble-wrap και με το παρακάτω μήνυμα! Αν και τελικά η κούπα που ξαναέστειλαν ήταν για καφέ, τους παραδέχομαι!

photo

Comments (2)

vas
January 22nd, 2009 at 5:51 pm

tin pira tin priodo ton giorton apo Papasotiriou..an ti thes akomi rixe mia matia.

stelabouras
January 23rd, 2009 at 4:23 pm

Παπασωτηρίου; Nice, δεν το ήξερα αυτό, θα δοκιμάσω από εκεί τότε. Thanks vas!