Η…δυσάρεστη εμπειρία μου από το Gameplay στη Ν.Σμύρνη!

Published by ispofacto in Consoles, General, Misc, Tech, Various

gameplay_logo 

Περίοδος: Χριστούγεννα, εν αναμονή της άδειας για επιστροφή στα πάτρια εδάφη (aka Θεσσαλονίκη!) Δύο-τρεις μέρες πριν φύγω ο μικρός μου αδερφός μου διατύπωσε την επιθυμία του για μία flash card για το Nintendo DS. Αποφασισμένος λοιπόν να του ικανοποιήσω την επιθυμία του, σκέφτηκα αρχικά να κάνω την παραγγελία από το net. Σκεπτόμενος όμως ότι υπάρχει πιθανότητα να μην προλάβει να έρθει πριν ανέβω, ώστε να του κάνω surprise, αποφάσισα να το αγοράσω εγχώριως με το αζημίωτο φυσικά.

Κάνοντας ένα γρήγορο search βρήκα στη Νέα Σμύρνη ένα μαγαζί που πουλάει flash cards, το Gameplay. Αγόρασα από εκεί την flash card λοιπόν. Πηγαίνοντας σπίτι διαπίστωσα ότι έλειπε το βιβλιαράκι-manual παρόλο που στη συσκευασία έλεγε ότι περιλαμβάνεται. Δεν έδωσα σημασία μιας και από ότι διαπίστωσα η κάρτα έκανε κανονικά boot. Πηγαίνοντας λοιπόν Θεσσαλονίκη και δίνοντας την κάρτα στο περιχαρές μικρό μου αδερφάκι διαπίστωσα ότι η flash card σταμάτησε να δουλεύει μετά τη δεύτερη φορά που πήγε να χρησιμοποιηθεί!

Πήρα τηλέφωνο το μαγαζί και φυσικά μου είπαν ότι θα μου την αλλάξουν το συντομότερο δυνατό! Όπως μπορείτε να καταλάβετε έχει περάσει ένας μήνας και ακόμη μου την αλλάζουν… Θα μου πείτε τώρα καλά να πάθεις αφού αποφάσισες να αγοράσεις εκτός net…! Το πάθημα πάντως μου έγινε μάθημα… Προσοχή λοιπόν σε περίπτωση που αποφασίσετε να κάνετε οτιδήποτε αγορές από εκεί!

Comments (4)

orck
January 28th, 2009 at 1:10 am

το ακυρο σχολιο “καλα να παθεις αφου αγοραζεις εκτος net” ειλικρινα δεν το καταλαβα
εαν ειχες κανει την παραγγελια σου ηλεκτρονικα τι θα αλλαζε;
εαν το καταστημα ειναι απλα ο μεταπωλητης λιανικης ο οποιος παραλαμβανει απο καποιον χονδρεμπορο (ο οποιος κλασικα αργει πολυ με τις εγγυησεις) τι θα μπορουσε να σου κανει; εντος η εκτος νετ

για αυτο προτιμαμε το πλασιο που σου κανει την αλαγη πολυ πιο συντομα

homunculus
January 28th, 2009 at 5:21 pm

http://dealextreme.com/products.dx/category.604

DealExtreme και τα μυαλά στα κάγκελα. Με 5 ευρώ κάρτα και δωρεάν μεταφορικά. Official, fakes και κλώνοι supercards κλπ αλλά όλες παίζουν μια χαρά και αν δεν παίζει την αλλάζουν από Κίνα πιο γρήγορα από την Έλληνα. Έχω παραγγείλει από εκει 3 κάρτες DSTT, Edge και αλλη μία με κανένα πρόβλημα,

Αν επιμένεις ελληνικά τότε τα ίδια προιοντα στο http://www.ebw.gr/store/Default.aspx?tabid=140&CatID=62
αλλά με τιμές υψηλές (τσούζει)…

Stelakis
February 13th, 2009 at 10:53 am

Xeirotero magazi den mporouses na vreis , exw ki egw asximi empeiria.
MAKRIAAAAAAAAAAAA

PANOS
April 5th, 2009 at 11:59 am

PAIDIA TO EBW EINAI MEGALI PATATA 1 R4 PIRA APO EKEI AKOMA KLEO HAHAH APO TO DEALWXTREAM EINAI KALA GIATI PAREGEILA MIA?