Αυτό θα πει κούνημα..

Published by Petrakeas in Music, Videos

snap223 

Αναφέρομαι στο video clip των Goin’ Through Ft. NEVMA για το κομμάτι “Δεν κάνω διακοπές”. Οι χορεύτριες Μαρία Gassolina και Μαρτίνα Ταμβάκου τα δίνουν όλα! Την πρώτη την ήξερα, αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι η δεύτερη μου έκανε μεγαλύτερη εντύπωση στο συγκεκριμένο βίντεο, ειδικά στο σημείο που είναι στα δεξιά και χορεύει. Δείτε το βίντεο.

snap226

Το post ήταν να το κάνω πριν κανά μήνα αλλά προέκυπταν άλλα “τεχνολογικά”..

Comments (4)

willow
January 31st, 2009 at 12:35 am

τα γκομενακια τα σπανε αλλα απο την αλλη οι going through πανε απο το κακο στο χειροτερο..”δεν κανω διακοπες σου δινω αυτο που θες” ειναι στιχος για μπουζουκια οχι για ωριμο hip hop συγκροτημα με τοσους δισκους στην πλατη του…

RooF
January 31st, 2009 at 12:10 pm

Οι GT τελειωσαν εδω και χρονια….κριμα γιατι περνουν και αλλους μαζι στην παρακμη (hiphop παρακμη γιατι οικονομικα πρεπει να πανε αρκετα καλα).

Ακουω τα παλια cd και βλεπω παλια βιντεο κλιπ και ψαχνω να βρω το συγκροτημα εκεινο που σνομπαρε τα φαρδια λεγοντας οτι τα ρασα δεν κανουν τον παπα κ που εκανε σαφη διαχωρισμο του Ελληνικου hiphop με το Ελληνοφωνο Hiphop….

jimaros
March 8th, 2009 at 12:35 pm

dn kserw ti lete paides. mporei to komati na min leei polla alla i tamvakou me to konto mali. einai 8ea i kopela. se karfwnei to vlema tis re paidi m :P

Sharkys
April 1st, 2009 at 2:01 pm

Eleos re paidia, den ginetai allo me aytes tis gkomenes…den paleuetai h katastash, opou koitas arrwstaineis…ayta.