Party σε αστικά λεωφορεία της Θεσσαλονίκης..

Published by Petrakeas in Gaming, Misc, Music, Videos

snap239 

Πολύ έξυπνη η ιδέα του group “sfina”, μίας παρεμβατικής κολεκτίβας ανθρώπων (αιφνίδιος ‘όχλος’)  στόχος της οποίας είναι η δημιουργία καταστάσεων, όπως αυτοπροσδιορίζονται οι ίδιοι. Ένα από τα “events” που έχουν διοργανώσει ήταν να συναντηθούν στη στάση ΙΚΕΑ και να μετατρέψουν το 3, από λεωφορείο σε σκηνικό party. Όπως θα δείτε στο video τα κατάφεραν!

Η επίσημη σελίδα  του group είναι αυτή, αλλά σας παραπέμπω στο σφηνοειδές youtube channel τους. Αν πάλι θέλετε να συμμετάσχετε στα events, κάντε join στο facebook group τους.

Comments (6)

RooF
February 10th, 2009 at 8:28 am

Η συγκεκριμενη κινηση μου αρεσε. Ηταν πολυ εξυπνος τροπος διαμαρτυριας . Διαβασα ομως καποια πραγματα στο FB Group τους που αν τα εννουν και δεν ειναι απλα σχημα λογου τοτε μπορουν να αγγιξουν τα ορια της γραφικοτητας.

πχ.

6. Χάνει την ομιλία της.
Τα μέλη μαζεύονται σε ένα Everest, Goody’s, Starbucks… και κάποια στιγμή κάποιος “ενεργοποιεί” το mute. Συνεχίζουν να μιλάνε, απλά με κλειστή φωνή. Παραγγέλνουν στους ταμίες χωρίς φωνή.

9. Μόλις ξύπνησε
Στα Goody’s, Everest, Starbucks… τα μέλη παραγγέλνουν πρωινό, φορώντας πυτζάμες, παντόφλες, χασμουριόντας, ρόμπες, ξυρίζονται με ηλεκτρικές μηχανές, διαβάζουν εφημερίδες κλπ.

christos
February 10th, 2009 at 11:37 pm

hello

Topdim
February 10th, 2009 at 11:39 pm

Καλή φάση. Το κομμάτι που παίζει ποιον είναι?

Petrakeas
February 11th, 2009 at 3:00 am

Όντως και εγώ ψάχνω το κομμάτι. Το tunatic δεν κατάφερε να το εντοπίσει πάντως..

mikrohelen
February 12th, 2009 at 2:22 am

To tragoudaki pou paizei einai to lollipop apo monsieur minimal (http://www.myspace.com/monsieurminimal). Eksou k ta glyfitzouria stin arxi ;).

Topdim
February 12th, 2009 at 11:13 pm

Eyxaristo mikrohelen kai na fandasteis oti proxtes katevasa to album tou alla den eixa xrono na to akouso,