Μετά το Battlestar Galactica τι;

Published by ispofacto in Television

caprica 

Σίγουρα μετά το τέλος μιας από τις καλύτερες ever sci fi σειράς πολλοί σκέφτονται πως θα βρουν ένα καλό …αντικατάστατο. Προκειμένου να μην χαθεί το κοινό που έχει δημιουργηθεί (και η ..θεαματικότητα of course) το Sci Fi ως γνωστόν αποφάσισε τη δημιουργία ενός spin-off που θα τοποθετείται χρονικά πριν τη σειρά. Παρόλο που έχει γίνει green-light λοιπόν το Caprica δεν έχει ξεκινήσει ακόμα καθώς το Battlestar Galactica έχει ακόμα μερικά επεισόδια.

Τι σκέφτηκαν λοιπόν οι δημιουργοί; Προκειμένου να πάρουν τη γνώμη των fans για το κατά πόσο η σειρά βαδίζει σε καλό ..πλαίσιο αλλά και να πάρουν ιδέες για την μετέπειτα εξέλιξή της αποφάσισαν να κυκλοφορήσουν σε uncut and unrated version το pilot της σειράς. (Προφανώς είναι και μια γρήγορη μπάζα αλλά δεν το βλέπουμε έτσι ε;) Πριν λοιπόν ξεκινήσει η παραγωγή της σειράς το καλοκαίρι θα έχουν και το ανάλογο feedback  προκειμένου να μην απογοητεύσουν τους απανταχού fans. Από την άλλοι όσοι αγοράσουν το dvd θα έχουν μία 93 λεπτών έκδοση του pilot μαζί με extras που λογικά θα τους ικανοποιήσει σε αρκετό βαθμό μέχρι να αρχίσει η σειρά. Όλοι λοιπόν ικανοποιημένοι; Χμμ…ο χρόνος θα δείξει!

Comments (3)

kostas
March 24th, 2009 at 7:56 pm

τελικα το Caprica θα βγει αυτον τον Απρίλη σε Dvd κατευθειαν… και δεν θα ειναι σειρα κανονική αλλα κάτι σαν το miniseries του Galactica
Επίσης ακολουθει ένα επισόδειο τον Νοέμβρη ονόματι “the Plan” που χρονολογικά τοποθετείται πρίν από το miniseries (κάτι σαν το Razor)

Οι κυκλοφορίες παιχνιδιών της εβδομάδας « Xollothnews.gr
August 18th, 2009 at 8:29 am

[...] Μετά το Battlestar Galactica τι; [...]

Nkos J. Farsaris.
January 30th, 2010 at 6:25 am

Tha elega ton “Teleytaio Polemo
Alla exei hdh ginei!
N.F.