Home

Published by stelabouras in General, Internet

home-project 

Γιορτάζοντας την φετινή Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος (ναι σήμερα είναι), το Youtube πρόσθεσε την υδρόγειο δίπλα από το logo του, οδηγώντας στην σελίδα του Home project.

Από εκεί λοιπόν ανακάλυψα αυτό το καταπληκτικό documentary που μέσα από απίστευτες σκηνές, εξυμνεί τις ομορφιές του πλανήτη μας και όλα αυτά που κινδυνεύουν να καταστραφούν από τις αλόγιστες πράξεις του ανθρώπου. Do yourself a favor και παρακολουθείστε το σε HD, αξίζει πραγματικά.

P.S. Εκτός από το Youtube, η ταινία παίζει και σε διάφορους κινηματογράφους.

Comments (3)

Mike Oustamanolakis
June 5th, 2009 at 1:26 pm

kalo to ntokimanter, orismenes fores omos to lionei to thema, les kai einai conspirancy/synomosia oti symvenei.

stelabouras
June 5th, 2009 at 2:54 pm

Είδα όλο documentary μέχρι το τέλος και δεν υπάρχει ούτε ένα ίχνος συνωμοσιολογίας. Το μόνο που υπάρχει είναι η ένδειξη της καταστροφής που προκαλεί ο άνθρωπος στην Γη και μια νότα αισιοδοξίας στο τέλος.

Δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα, και όσο πιο γρήγορα το καταλάβουμε και βελτιώσουμε την όλη κατάσταση, τόσο το καλύτερο για όλους μας.

Mike Oustamanolakis
June 6th, 2009 at 2:35 pm

to yfos afigisis fenetai synomosiako merikes fores. Einai alithes oti o anthropos exei katastrepsei ta dasi, ydatinous orizontes, aera ktlp kai to ntokimanter den tha elege mia an den eixe toso dynates eikones kai plana. Prosopika pistevo oti to yfos tou voice over einai too much merikes fores alla ta plana einai ekseretika kai aporofitika.