Still Life 2!

Published by ispofacto in Gaming, Software

still_life_2 

To Still Life αποτελούσε ένα αρκετό αξιόλογο adventure με ένα απότομο όμως τέλος, καθώς δεν υπάρχει απάντηση για τον δολοφόνο στο φινάλε του παιχνιδιού. Το γεγονός αυτό έδινε μεγάλες πιθανότητες για τη δημιούργια ενός sequel, αν υπήρχε φυσικά εμπορική επιτυχία του παιχνιδιού. Απ’ότι φαίνεται λοιπόν η εταιρεία θεώρησε ότι υπήρξε κάποια εμπορική επιτυχία, μιας και το Still Life 2 μπορεί κάποιος να το αγοράσει σε downloadable μορφή.

Το γεγονός ότι δεν κυκλοφορεί σε retail μορφή δείχνει ότι πρόκειται για μία μικρότερου βεληνεκούς παραγωγή που δεν αξίζει ιδιαίτερα να κυκλοφορήσει στο retail κανάλι. Ήδη από την εισαγωγή του παιχνιδιού που φανερώνει κατευθείαν τον δολοφόνο και προχωράει σε καινούρια υπόθεση χωρίς να δίνει περισσότερα στοιχεία για την υπάρχουσα, δείχνει μάλλον ότι πρόκειται για μία γρήγορη αρπαχτή και τίποτα περισσότερο. Στα reviews που έχουν κυκλοφορήσει για το παιχνίδι παίρνει μέτρια βαθμολογία, κάτι που μάλλον επιβεβαιώνει τον εν λόγω ισχυρισμό.  Όσοι πάντως θέλετε να δοκιμάσετε το παιχνίδι μπορείτε να το αγοράσετε στα 30 ευρώ,αν και η τιμή πιστεύω δεν ανταποκρίνεται πολύ σε ένα download παιχνίδι!

Comments (1)

internaut
June 18th, 2009 at 5:03 pm

Δεν το έχω δοκιμάσει. Αλλά η εμπειρία του SL1 ήταν πάρα πολύ καλή. Ένα υπέροχο adventure που τελειώνει τουλάχιστον βιαστικά.
Αν το 2ο μέρος είναι έτσι, μιλάμε για τρελή αρπαχτή που καταστρέφει ένα καλό franchise