Syberia 3

Published by ispofacto in Consoles, Gaming, Software, Tech

syberia 

Για όσους δεν γνωρίζουν, πρόσφατα ανακοινώθηκε η τρίτη συνέχεια του πολύ αξιόλογου Syberia, με ένα αρκετά περίεργο twist: θα υπάρχει υποχρεωτική συνεργασία μεταξύ χρηστών PC και playstation 3 προκειμένου κάποιος να ολοκληρώσει κάποιος το παιχνίδι. Η συνεργασία αυτή θα γίνεται μέσω internet και θα προσδίδει στο παιχνίδι multiplayer χαρακτήρα.

Μετά από κάποιες μέρες ανακοινώθηκε όμως ότι η Sony δεν έχει πειστεί ακόμα για το όλο εγχείρημα και δεν είναι και τόσο… θετική στην έκδοση του παιχνιδιού για την πλατφόρμα της. Συνεπώς υπάρχει πιθανότητα το παιχνίδι να κυκλοφορήσει μόνο για PC. Το όλο συμβάν νομίζω ότι δεν είναι και τόσο αρνητικό για το παιχνίδι, καθώς προσωπικά θα το προτιμούσα ένα καθαρόαιμο adventure, στα ίδια ακριβώς πρότυπα των προηγούμενων δύο παιχνιδιών. Εν αναμονή λοιπόν για του χρόνου το καλοκαίρι και συγκεκριμένα τον Ιούνιο του 2010!

Comments (6)

Petrakeas
June 24th, 2009 at 11:28 pm

Καλή φάση!! Και εγώ θα προτιμούσα αυτή η συνεργασία να μην είναι απαραίτητη..
Ωστόσο για να σκέφτονται να το βγάλουν για PS3 μήπως σημαίνει ότι ο χειρισμός δε θα γίνεται με ποντίκι; Μήπως θα είναι πολύ διαφορετικό από τα προηγούμενα;

billerr
June 25th, 2009 at 1:02 am

Αναρωτιέμαι πως θα το συνεχίσουν, μιας και το Syberia 2 έδινε ένα τέλος στην ιστορια που ξεκίνησε το 1. Η συνεργασία παικτών, αν δεν έχει προβληματική εφαρμογή (να πρέπει οπωσδήποτε να βρεις άλλο χρήστη για να προχωρήσεις) είναι ενδιαφέρουσα. Can’t wait!

dreamer
June 25th, 2009 at 10:55 am

Άντε ωραία!!! Από τα παιχνίδια που με συγκίνησαν! Πράγματι όμως, πως θα το συνεχίσουν; Ίσως να είναι πιο πριν από το 2…
Αν γίνει η συνεργασία με το PS3 θα είναι μια βλακεία και μισή! Θα βρεθεί η λύση στα φόρουμς και δεν θα έχει τελικά κανένα νόημα!!!!

lexx
June 27th, 2009 at 2:38 pm

To 1 το λάτρεψα, το 2 το βαρέθηκα λίγο. Χαίρομαι πάρα πολύ όμως που θα παίξει και 3. Αν και τα sequels που περιμένω είναι LJ και BS…

giorgio
June 27th, 2009 at 6:30 pm

Παιδιά παρατηρώ το τελευταίο διάστημα ότι έχει αλλάξει εντελώς η θεματολογία του wiggler. Ασχολείται περισσότερο με παιχνίδια να υποθέσω και άλλα παρεμφερή θέματα, παρά με gadgets/ κινητά/ τεχνολογικά θέματα, όπως παλαιότερα. Βγήκε το iphone 3G S και δεν έγινε ούτε ένα ποστ, για παράδειγμα (και δεν νομίζω ότι “τα γραφικά του 3G S μετρά για ποστ). Κυκλοφόρησε το Hero και ούτε καν μια αναφορά.

Απλώς ως αναγνώστης του Wiggler εδώ και πολύ καιρό, εκφράζω την γνώμη μου και μάλλον την ανησυχία μου.

ispofacto
June 30th, 2009 at 7:50 pm

Έχεις δίκιο ίσως να έχουμε τελευταία ένα αυξημένο ..ενδιαφέρον για ταινίες. Δεν έγινε κάποια αλλαγή πλεύσης πάντως τα posts γίνονται καθαρά σε βάση something interesting,let’s post it! :P Σε ευχαριστούμε για την κριτική, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό! :)