Κέρδισε τώρα δωρεάν …πάνες για έναν ολόκληρο χρόνο!

Published by ispofacto in Fashion, General, Misc, Various

swathing_clothes 

Οι pop-up/spam διαφημίσεις απ’ότι φαίνεται προσπαθούν να επεκτείνουν το target group τους, καθώς αποφάσισαν ότι είναι καιρός να ρίξουν τα δίχτυα τους στους …νέους γονείς που αναζητούν απεγνωσμένα έσοδα για να αγοράσουν πάνες!

Απίστευτο και όμως αληθινό! Αν θέλετε λοιπόν να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό για να κερδίσετε δωρεάν πάνες για έναν ολόκληρο χρόνο, μπορείτε να πάτε στην παρακάτω σελίδα! Μην χάνετε λοιπόν καιρό! Ώρα για πάνες!

Comments (6)

Sergios Zafeiropoulos
July 17th, 2009 at 10:45 am

kala plaka mas kaneis file ?
mas diafimizeis yphresia syndromitiki ? me kostos 6 euro thn eydomada ? ti na po kai se diavazo kathe mera sxedon . eleos
na mas vazeis kai apo ta alla pou lene “Kerdise mia IPHONE”

homunculus
July 17th, 2009 at 1:59 pm

ROFL -> Ispofacto WIN ;) Άντε και καυσόξυλα για όλη τη χρονιά γιατί ο χειμωνας προβλέπεται βαρύς…

@ Zafeiropoulos
Έχασες το νόημα. Αν δε σου αρέσουν αυτά που μπαίνουν στο wiggler μπορείς να μη τα διαβάζεις. Simple As That :)

fiskilis agelos
July 17th, 2009 at 3:40 pm

καλα οι γνωστες απατεωνιες να βγαζουν φραγκα απο ανυποψιαστους και κοροιδα

εμενα παντως βγαζει error !

Sergios Zafeiropoulos
July 17th, 2009 at 4:27 pm

@ homunculus
αυτο θα κανω να εισαι σίγουρος αλλα το θέμα είναι οτι το πρώτο μισο του post δεν το απενοχοποιει ουτε ξεκαθαρίζει την φυση του διαγωνισμου αντιθετα ψαρεύει ανυποψίαστο κόσμο στο να λάβει όντως μέρος σε αυτον βάζοντας στο δεύτερο μισο του post ακομα και link !!!???
“Απίστευτο και όμως αληθινό! Αν θέλετε λοιπόν να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό για να κερδίσετε δωρεάν πάνες για έναν ολόκληρο χρόνο, μπορείτε να πάτε στην παρακάτω σελίδα! Μην χάνετε λοιπόν καιρό! Ώρα για πάνες!”
Ξέρεις εσυ ρε φίλε humonculus πόσος κόσμος που έχει παιδιά έχει το wiggler rss στο igoogle του στην πρωτη σελίδα .και βλέποντας αυτο λέει να δοκιμάσει την τύχη του .
εμένα κατ’αρχάς δυο φιλοι μου (που έχουν μωρά) παραλίγο να μπλέξουν το πρωί καλα που τηλεφωνηθήκαμε και τους απέτρεψα και μετά διάβασα τα περι συνδρομητική υπηρεσίας .
και να θυμάσαι οτι δεν είναι τοσο εξυπνοι όλοι οσο θεωρείς οτι εισαι εσύ γιατι αν ήταν ετσι τοτε δεν θα χρειαζοταν ούτε η αστυνομια ούτε οι νόμοι ούτε δικαστές ούτε τιποτε .

telas
July 17th, 2009 at 6:20 pm

Ο φίλος Sergioς μάλλον μπερδεύτηκε από το siteid=542241017 στο url
και το περασε για affilate id δοκίμασε αυτό το url http://minisites.mypengo.com/default.aspx?source=vc&siteid=452241017 θα βγάλει error απλά άλλαξα τα δυο πρώτα ψηφία και έβαλα 45 και λεει could not find page Κλπ κλπ και όχι could not find affilate id, οπότε τζάμπα κράζεις.

Και στην τελική είναι όντως διαγωνισμοί αυτοί και ισχύουν, για να δηλώσεις συμετοχή πληρώνεις όπως θα πλήρωνες για ένα δελτίο τζόκερ ένα λαχείο στο bidster κλπ και στην τελική αυτό το κάνουν και οι εταιρείες με τα κινητά wind / vodafone / cosmote κλπ με διαγωνισμούς, αν θέλεις δηλώνεις συμετοχή αν δεν θέλεις δεν δηλώνεις, είναι απλό.

Apostolis
July 18th, 2009 at 12:03 am

Βρίσκω πολύ κακή την ιδέα του συγκεκριμένου post. Οι τύποι που προσφέρουν τέτοιου είδους συνδρομητικές υπηρεσίες είναι μεγάλα “λαμόγια” και καλό θα ήταν να αναφέρεται κάπου μαζί με την δημοσίευση της παραπομπής στο συγκεκριμένο site ότι θα πρέπει κανείς να είναι επιφυλακτικός. Αντιλαμβάνομαι την αστεία πλευρά των γραφομενων και το ύφος του ispofacto και επίσης θεωρώ ότι δεν υπάρχει διάθεση παραπλάνησης απο μέρους του. Από την άλλη όμως θα πρέπει να έχουμε κατα νου ότι κάποιοι είναι γονείς και θα μπορούσαν να την πατήσουν μπαίνοντας στο site αυτό. Εξάλλου η παγίδα της υπόθεσης γράφεται με πολυ μικρά γράμματα κάτω κάτω και μπορεί σε κάποιον να διαφύγει. Έτσι και γραφτείς στην υπηρεσία αυτή δεν ξεγράφεσαι με τίποτα. Ψάξε βρες τους μετά και θα τρως τις χρεώσεις κατακέφαλα. Οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας “νίπτουν τας χείρας τους” στις συγκεκριμένες υποθέσεις.