Arrested Development: Movie update?

Published by ispofacto in Cinema, Television

arrested_developmentthe_movie 

Για το Arrested Development έχω γράψει και παλιότερα. Πρόκειται για μία από τις καλύτερες comedy κατά τη γνώμη μου που αξίζει να δείτε για την πρωτοτυπία της και τη διαφορετικότητα της σε σχέση με το καθιερωμένο καλούπι που ακολουθούν πολλές άλλες comedies!

Πριν λίγο καιρό είχε ανακοινωθει ότι θα κυκλοφορήσει ταινία βασισμένη στη σειρά. Μετά από κάποιους μήνες το θέμα κόπασε και δεν υπήρχαν updates όσον αφορά την υλοποίηση ή όχι της ταινίας. Πολλοί μάλισταν άρχισαν να γράφουν και να βγάζουν συμπεράσματα ότι δεν πρόκειται δυστυχώς να βγει ταινία. (Το ίδιο και ο γράφων!). Η ελπίδα μάλλον όμως πεθαίνει τελευταία καθώς σε συνέντευξη του, ο Jason Bateman ανέφερε ότι η ταινία θα γίνει 100% και βρίσκεται ακόμα στο στάδιο συγγραφής του σεναρίου. Ελπίζω πράγματι να ισχύει αυτό και να γίνει μια μέρα πραγματικότητα! Αν και πραγματικά αμφιβάλλω αν θα την φέρουν από Ελλάδα μεριά!

Comments (1)

Arrested Development is back! at Wiggler
November 27th, 2011 at 12:28 pm

[...] βγει στην αμερικάνικη τηλεόραση. Όπως είχα γράψει και παλιότερα, τα τελευταία χρόνια κυκλοφορούσαν συνεχώς φήμες για [...]