Πυθία …online;

Published by ispofacto in General, Misc, Various

pythia-online 

Αν θέλετε να μάθετε το μέλλον σας δεν έχετε παρά να πάτε στην μοντέρνα και ηλεκτρονική version της Πυθίας για να πάρετε τον χρησμό σας. Στον εν λόγω site μπορείτε να δώσετε μια ερώτηση για οποιοδήποτε θέμα και να πάρετε απάντηση.

Όπως θα αντιληφθείτε πολύ γρήγορα, προφανώς δεν υπάρχει αλγόριθμος που μπορεί να απαντάει σε οτιδήποτε του ρωτάτε. (Εκτός αν το εν λόγω site έχει κάποιο logo “Turing test certified” και δεν το έχω δει ακόμα!) Πίσω λοιπόν από το site βρίσκεται ένας (ή όμαδα μάλλον) άνθρωπος που κάθεται με τις ώρες και απαντάει! Γι’ αυτό και μερικές φορές αργεί να απαντήσει ή δεν είναι on-line! Λύση πάντως στο θέμα έχει βρεθεί καθώς μπορείτε να του στείλετε μήνυμα σε κινητό! (με την ανάλογη χρέωση σαφώς!)

Comments (5)

Tweets that mention Πυθία …online; at Wiggler -- Topsy.com
September 23rd, 2009 at 3:42 pm

[...] This post was mentioned on Twitter by grblogs. grblogs said: [wiggler] Πυθία …online;: Αν θέλετε να μάθετε το μέλλον σας δεν έχετε παρά να πάτε στην μοντέρνα και ηλ.. http://bit.ly/6FaSs [...]

Sakis Agorastos
September 23rd, 2009 at 7:21 pm

Κέρδισα την Πυθεία!

https://img604.imageshack.us/content.php?page=blogpost&files=img188/3686/capturevv.jpg

norad73
September 23rd, 2009 at 9:12 pm

Κάποια database είναι από πίσω … σε κάποιες ερωτήσεις που μοιάζουν απαντάει καρμπόν

DrTeddy
September 29th, 2009 at 1:46 pm

Θα ήθελα να έχω το χρόνο να μπορώ να φτιάξω τέτοιες ιστοσελίδες για να περνάω την ώρα μου ή να δουλεύω τους… αφελείς.

Chris Papandropoulos
October 7th, 2009 at 12:55 am

Δοκίμασα 3 διαφορετικές διατυπώσεις της ερώτησεις “Τι θα φάω αύριο”. Και τις 3 φορές πήρα διαφορετική απάντηση. Αυτό όμως σε συνάρτηση με τον χρόνο είναι λογικοό. Ίσως αν ρώταγα με καθυστέρση 2 ωρών πχ να έφερνε ίδια απάντηση. Στανταρ πάντως υπάρχει αλγόριθμος.