Machinarium

Published by ispofacto in Gaming

machinarium11

Το Machinarium αποτελεί ένα φρέσκο καρτουνίστικο adventure που κυκλοφόρησε πρόσφατα. Κλασικό point and click interface και ένα ιδιαίτερο πρωτότυπο στυλ όσον αφορά τα γραφικά του. Το παιχνίδι διαδραματίζεται σε έναν ρομποτικό κόσμο γεμάτο μηχανικές κατασκευές.

Πρωταγωνιστής,όπως μπορείτε καλά να υποθέσετε,είναι ένα ρομπότ που ξεκινάει διωγμένο από την πόλη του. Το σενάριο περιλαμβάνει ότι θα περιμένατε από ένα adventure: bad guy, love story κτλ ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι δεν χαρακτηρίζεται από διάλογο! Για περισσότερες πληροφορίες και screenshots μπορείτε να πάτε στην παρακάτω σελίδα.

Comments (5)

delinquents
October 19th, 2009 at 10:46 pm

15 ευρώ έχει και τρέχει στο kubuntu μου. Το αγόρασα και μόλις γνώρισα τον κακό του παιχνιδιού ;) Σου αφήνει μία περίεργη γεύση το παιχνίδι. Το ωραίο είναι πως σου δίνουν και το soundtrack του παιχνιδιού όταν το αγοράσεις.

George
October 20th, 2009 at 11:54 pm

Τρομερό παιχνίδι και αν δεν απατώμαι είναι γραμμένο εξολοκλήρου σε flash… Φοβερή προσπάθεια.

izanami
October 24th, 2009 at 12:37 am

teleio game!!!! to termatisa!!!!

makis
October 24th, 2009 at 9:52 am

νομίζω ότι για τα γραφικά και μόνο αξίζει να το δω…

Karnov
December 29th, 2009 at 8:19 pm

Ανακηρύχθηκε νούμερο 1 ανεξάρτητο παιχνίδι της χρονιάς!
Ότι καλύτερο έχω δει τα τελευταία χρόνια.
Έργο τέχνης (μοναδικά γραφικά στο χέρι), φοβερή αισθητική (steampunk), πανέμορφος ήχος-soundtrack (ambient, dubbstep, και πολλά άλλα), πρωτότυπο σενάριο και φυσικά αινίγματα που ξεσηκώνουν τα εγκεφαλικά κύτταρα. Σου αφήνει την εντύπωση ενός όμορφου trip. Μην ξεχνάμε ότι η ανεξάρτητη εταιρεία των 7 (;) ατόμων που το σχεδιάσε ονομάζεται Amanita Design (αυτό και αν είναι ψυχοτρόπο όνομα).

Το αγόρασα αμέσως.