Dungeons and Dragons στο Surface table

Published by stelabouras in Gadgets, Gaming, Hardware, Software, Tech, Videos

surface-dnd

Πρόσφατα μια ομάδα από το Carnegie Mellon University δημιούργησε ένα δοκιμαστικό πρόγραμμα για την multitouch πλατφόρμα της Microsoft, μεταφέροντας τον κόσμο του Dungeons & Dragons στο Surface.

Όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω video, οι παίκτες χειρίζονται τους χαρακτήρες μέσω αντικειμένων που τοποθετούν πάνω στο Surface, τα οποία τους δίνουν πρόσβαση σε αρκετές επιλογές. Ο dungeon master έχει ένα ξεχωριστό view της δράσης σε δική του οθόνη και μπορεί να επηρεάσει άμεσα το περιβάλλον που βλέπουν οι παίκτες.

Αν και δεν έχω ιδέα πότε θα γίνει ευρεία χρήση αυτού του interactive ‘τραπεζιού’ της Microsoft, μπορώ να πω πως η δουλειά που έχει γίνει στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι αρκετά καλή (αν και δέχεται βελτιώσεις μέχρι να θεωρηθεί τελικό προϊόν). Από την άλλη, το να ρίχνεις κανονικά και όχι virtual ζάρια, είναι άλλο feeling!

[via]


Comments (1)

Tweets that mention Dungeons and Dragons στο Surface table at Wiggler -- Topsy.com
October 20th, 2009 at 8:42 am

[...] This post was mentioned on Twitter by Wiggler.gr, grblogs. grblogs said: [wiggler] Dungeons and Dragons στο Surface table: Πρόσφατα μια ομάδα από το Carnegie Mellon University.. http://bit.ly/30jJlE [...]