Ελληνική πρωτοπορία της Rainbow: αφαιρεί τα ασύρματα πληκτρολόγια από τους καινούριους iMac!

Published by ispofacto in Hardware, Tech

imac

Πριν λίγες μέρες η Apple ανακοίνωσε ως γνωστόν την κυκλοφορία των καινούριων iMac που το μόνο καλώδιο που περιέχουν είναι του ρεύματος καθώς ακόμα και το πληκτρολόγιο και το ποντίκι είναι ασύρματα by default. Η ελληνική αντιπροσωπεία απ’ότι φαίνεται όμως αποφάσισε να καινοτομήσει και να τα δώσει με ενσύρματο πληκτρολόγιο!

Απίστευτο και όμως αληθινό! Σε forum που διάβασα την είδηση αναφέρουν ότι δεν είναι έτοιμα τα καινούρια ασύρματα ελληνικά πληκτρολόγια για να τα διαθέσουν. Η διαφορά των καινούριων ελληνικών ασύρματων πληκτρολογίων από τα παλιά είναι ότι αντί για 3 μπαταρίες θα χρειάζονται μόνο δύο! Είναι μάλλον πολύ δύσκολο να τοποθετούν στις αρχικές παραγγελίες τα υπάρχοντα ασύρματα! Όπως μπορείτε να καταλάβετε πρόκειται για ξεστοκάρισμα και τίποτε άλλο!

UPDATE: Η εταιρεία απ’ότι φαίνεται έκανε update τη σελίδα και αναφέρει ότι τώρα συμπεριλαμβάνουν ασύρματα πληκτρολόγια. Όποιος αγοράσει new iMac ας μας πει αν συμπεριλαμβάνεται τελικά η καινούρια ή η παλιά ασύρματη έκδοση του πληκτρολογίου!

Comments (5)

Flareman
October 28th, 2009 at 6:32 pm

Παιδιά τσεκάρετε πρώτα πριν δημοσιεύσετε. Αυτή τη στιγμή, το store.rainbow.gr βγάζει σε **όλους** τους νέους iMacs συμπεριλαμβανόμενα στη συσκευασία ασύρματα πληκτρολόγια (Ελληνοαγγλικά ή αγγλικά κατά περίπτωσιν) και Magic Mouse. Για του λόγου το αληθές, ορίστε και ένα screenshot: https://img527.imageshack.us/i/rainbowimacbtkeybinclud.png/

Δεν ξέρω πώς ξεκίνησε αυτή η ιστορία, αλλά τα μηχανάκια τα δίνουν με ό,τι προβλέπεται μέσα. Μη δίνουμε έκταση στην παραπληροφόρηση του κόσμου, ήδη χτυπάνε την Apple με ό,τι παπαριά βρουν.

Νέοι iMacs από τη Rainbow και Bluetooth πληκτρολόγια « Νυστέρι
October 28th, 2009 at 6:49 pm

[...] Apple / Mac , Ελλάδα Leave a Comment Διάβαζα πριν λίγο ένα άρθρο του Φραγκίσκου στο Wiggler σχετικά με τους νέους iMacs και [...]

dali13gr
October 29th, 2009 at 3:17 pm

Βασικά, αυτό που διάβασα να αναφέρεται σε forum είναι ότι η απάντηση του Έλληνα αντιπροσώπου ήταν ότι τα ελληνικά πληκτρολόγια δεν είναι ετοίμα από την Apple και έτσι βάζουν στα iMac τα ενσύρματα. Αυτό ισχύει για τα «ελληνικά» μηχανήματα. Στα «αγγλικά» βάζουν κανονικά το νέο ασύρματο. Άρα, το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι φταίει η Apple. Καλό είναι, πάντως, να κάνετε μια διασταύρωση πριν γράψετε το άρθρο. :-)

ispofacto
October 29th, 2009 at 3:28 pm

Το έγραψα και πάνω αυτό που είπε η Rainbow που αναφέρεις ξανά, δεν καταλαβαίνω προς τι η επανάληψη. Μπορούσε η Rainbow να διαπραγματευτεί και να βάλουν τα παλιά ασύρματα ελληνικά πληκτρολόγια μέχρι να είναι έτοιμα τα καινούρια,όπως έγραψα και πιο πάνω. Αφού ανανεώθηκε η σελίδα και το άλλαξαν δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα εκτός από διάφορες προθέσεις flame.

Inharfnof
November 11th, 2009 at 11:12 am

Could not find a suitable section so I written here, how to become a moderator for your forum, that need for this?