V

Published by stelabouras in Television, Videos

v

Είδα πριν λίγο το πρώτο (pilot) επεισόδιο της νέας σειράς του Abc, ‘V’. Το ‘V’ (που προέρχεται από την λέξη Visitors) πρόκειται για remake της παλαιότερης ομώνυμης σειράς όπως είχαμε πει και παλαιότερα, και μπορώ να πω πως είναι μια αρκετά ενδιαφέρουσα προσπάθεια, κρίνοντας από το αυτό που μόλις είδα.

Το περιεχόμενό της είναι καθαρά επιστημονικής φαντασίας καθώς ασχολείται με την εμφάνιση εξωγήινης ζωής στον πλανήτη μας. Είμαι περίεργος να δω πως εξελίσσεται η πλοκή, και πιστεύω πως θα είναι από τις σειρές, μαζί με το Flash Forward και το Fringe, που κάθε επεισόδιο θα είναι αυτοτελές, εξελίσσοντας την κεντρική ιστορία, κάτι που προτιμώ από τα στεγνά αυτοτελή fillers.

Για όσους θέλουν να πάρουν μια ιδέα από το ‘V’, ακολουθούν τα 8 πρώτα λεπτά του pilot episode!

Comments (4)

DaNaH
November 5th, 2009 at 11:01 am

Παίρνουμε τους πρωταγωνιστές από σούπερ επιτυχημένες σειρές (LOST, 4400, Party of Five κλπ) και δημιουργούμε μια νέα σειρά που θα καθηλώσει! Not bad, not bad at all! Η σκηνοθεσία φαίνεται εντυπωσιακή και η πλοκή πολλά υποσχόμενη. Είχα δει και παλιότερα τρέιλερ αλλά δεν είχα πάρει είδηση ότι προβλήθηκε ήδη το πρώτο επεισόδιο πριν 2 μέρες. Θα το δούμε! Thanx που μας το θύμισες! :)

Birch
November 5th, 2009 at 5:06 pm

Υποσχόμενη πραγματικά ευχαριστώ για την πρόταση.

Υ.Γ Το βίντεο από οτι φαίνεται δεν μπορεί να γίνει embedded.

stelabouras
November 5th, 2009 at 9:48 pm

@Birch Fixed!

DaNaH
November 6th, 2009 at 11:22 am

Το είδα χθες το βράδυ και μου άρεσε πολύ! Ανυπομονώ και για το δεύτερο επεισόδιο! :)