Τι είναι πιο κατανοητό; Η εγχείριση ανοικτής καρδιάς ή το… Google Wave;

Published by ispofacto in Internet, Network

google-wave-snapshot-inbox

Ένα από τα τελευταία και αρκετά επίδοξα projects από τον search giant είναι το Google Wave. Φιλοδοξία της εταιρείας είναι να γίνει ο αντικαταστάτης του e-mail και όχι μόνο καθώς ταυτόχρονα ενσωματώνει δυνατότητες όπως real-time chat, ομαδικών επεξεργασιών, συζητήσεων,forum κτλ. Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να δείτε και την ανάλογη επίσημη σελίδα.

Σίγουρα πάντως, προσωπικά μιλώντας, δεν είναι ιδιαίτερα εύκολο να χρησιμοποιήσεις και να καταλάβεις όλες του τις δυνατότητες χωρίς να έχεις ψάξει ολίγον κάποιο documentation για τις λειτουργίες του. Από την άλλη θα μπορούσε σαφώς να πει κάποιος ότι ακόμα είναι σε πρώιμη έκδοση και θα συμφωνήσω ότι έχει καιρό ακόμα μέχρι να βγει επίσημα!

Κάποιοι όμως απ’ ότι φαίνεται ζορίστηκαν αρκετά από την λειτουργία του και ήδη έχει κυκλοφορεί η φράση: “Easier to understand than Google Wave!”. Για του λόγου το αληθές, μπορείτε να πάτε και στο ανάλογο site που randomly κάθε φορά που το επισκέπτεστε βγάζει και μια άλλη σύγκριση ποιο είναι πιο κατανοητό σε σχέση με το Google Wave. Φυσικά, μπορείτε αφού ψηφίσετε στην μία ερώτηση να δείτε και επόμενη, κοκ! Για να πάρετε μια γεύση υπάρχουν ερωτήσεις του στυλ:
What is easier to understand?

  • Google Wave or …The Meyer-Overton Hypothesis?
  • Google Wave or …Damped Harmonic Oscillators?
  • Google Wave or …The Molotov Ribbentrop Pact?
  • Google Wave or …Sarah Palin?
  • Google Wave or …Neoclassical Economics?
  • Google Wave or …Women?

Σε κάθε απάντηση υπάρχει και ανάλογο ποσοστό για να δείτε τι είναι πιο κατανοητό από αυτούς που έχουν ήδη ψηφίσει. Αν θέλετε πάντως έναν πάρα πολύ καλό tutorial για το Google Wave μπορείτε να πάτε στο παρακάτω site.