Project Natal, τα πρώτα leaks

Published by stelabouras in Gaming, Internet, Videos

natal

Μαζί με τα σημερινά φρέσκα leaks του Google Phone (κοινώς Google Nexus One), το Project Natal άρχισε και αυτό τα …ελεγχόμενα leaks.

Η νέα τεχνολογία που ανακοίνωσε στην Ε3 ’09 η Microsoft για το Xbox 360, που θα επιτρέπει τους παίκτες να μην χρησιμοποιούν controller αλλά να είναι οι ίδιοι το χειριστήριο του παιχνιδιού, έχει αρχίσει να εφαρμόζεται ήδη σε γνωστά games.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα video με το Half Life 2 σε Project Natal καθώς και το πολύ γνωστό arcade game, Geometry Wars.

Ο τρόπος που ο παίκτης κινείται στον χώρο στο Half Life 2 είναι αρκετά περίεργος, και όπως μπορείτε να προσέξετε φαίνεται αρκετά δύσκολο να αλληλεπιδράσει με κάποια αντικείμενα μέσα στο παιχνίδι. Θα είχε ενδιαφέρον πάντως να βλέπαμε ένα combat scene με το Project Natal, που ο παίκτης θα πρέπει να τρέχει και να πυροβολεί ταυτόχρονα…δεν μπορώ να σκεφτώ τι κινήσεις θα χρειαστεί να κάνει κάποιος σε μια τέτοια περίπτωση.


Comments (1)

Tweets that mention Project Natal, τα πρώτα leaks at Wiggler -- Topsy.com
December 30th, 2009 at 2:51 pm

[...] This post was mentioned on Twitter by Wiggler.gr, grblogs. grblogs said: [wiggler] Project Natal, τα πρώτα leaks: Μαζί με τα σημερινά φρέσκα leaks του Googl… http://bit.ly/52gPlX [...]