Zach Galifianakis, τρελό γέλιο!

Published by stelabouras in Internet, Multimedia, Videos

Screen-shot-2010-03-17-at-11

Το web show “Between Two Ferns” του ελληνο-αμερικάνου Zach Galifianakis (που πολλοί θα τον ξέρετε από την ταινία The Hangover) το ανακάλυψα πριν μια βδομάδα. Στην σειρά αυτή, που φιλοξενείται στο Funny Or Die, ο γνωστός ηθοποιός – κωμικός καλεί κάθε φορά έναν διάσημο (ηθοποιό ή παρουσιαστή) και προσφέρει άπειρο γέλιο με τις άβολες ερωτήσεις του και τον περίεργο χαρακτήρα του.

Αν και το όλο θέμα πρόκειται για μια καλοστημένη σειρά, υποψήφια για αρκετά βραβεία, το αποτέλεσμα που βγαίνει από τα videos φαίνεται τελείως φυσικό, αναδεικνύοντας το ταλέντο του Zach!

Χαρακτηριστικά παραθέτω παρακάτω τρία (!) videos, το πρώτο με την Charlize Theron, το επόμενο με τον συμπρωταγωνιστή του στο The Hangover, Bradley Cooper και το τελευταίο με τον πρωταγωνιστή της ταινίας Superbad, Michael Cera.

Enjoy!




Comments (2)

Raptor7
March 24th, 2010 at 2:06 am

τρελό γέλιο ο τύπος !! ότι να ναι… κανονικά όμως ! :D :D :D

John
November 29th, 2010 at 6:15 pm

Απίστευτος τύπος αυτός ο Γαλιφιανάκης! Παίζει και σε μια καινούρια ταινία με τον Robert Downey Jr. Λέγεται Μη Σπρώχνεις, Έρχομαι και πρέπει να έχει τρελό γέλιο! Εγώ θα το δω αύριο στα καινούρια Village Cinemas στον Άγιο Δημήτριο που είναι και στη γειτονιά μου.