Το Steam για Mac είναι εδώ!

Published by stelabouras in Gaming, Internet, Videos

Screen-shot-2010-05-13-at-9

Επιτέλους η αναμονή τελείωσε, η γνωστή gaming πλατφόρμα της Valve, Steam, διατίθεται πλέον και για MacOSX (και σύντομα και για Linux από ότι ακούγεται)!

Όσοι χρησιμοποιούν ήδη το Steam σε Windows θα ανακαλύψουν πως αρκετά games είναι διαθέσιμα και για το MacOSX από την πρώτη κιόλας μέρα, όπως το Portal (το οποίο είναι πλέον FREE!), Torchlight, Team Fortress 2, Civilization, Braid, η συλλογή adventures της Lucasarts, με τον αριθμό των τίτλων να φτάνει τους εξήντα τρεις!

Ο αριθμός αυτός φαίνεται πως θα αυξηθεί πολύ γρήγορα, καθώς η Valve σε ανακοίνωσή της “υποσχέθηκε” πως κάθε Τετάρτη θα προσθέτει νέους τίτλους για το Steam for Mac.

Το inteface του προγράμματος είναι ίδιο με το αντίστοιχο σε Windows με τον Webkit renderer να χρησιμοποιείται στον ενσωματωμένο browser του προγράμματος.

Αν είστε Mac user και έστω κατά το ελάχιστο gamer, μην χάνετε χρόνο!

Comments (4)

Tweets that mention Το Steam για Mac είναι εδώ! at Wiggler -- Topsy.com
May 13th, 2010 at 9:41 am

[...] This post was mentioned on Twitter by grblogs. grblogs said: [wiggler] Το Steam για Mac είναι εδώ!: Επιτέλους η αναμονή τελείωσε, η γνωστή gaming πλατφόρμα της Valve, Steam, δ… http://bit.ly/bS6Soa [...]

klou
May 13th, 2010 at 10:30 am

Άντε επιτέλους! Να πάρει λίγο φωτιά το iMacάκι μας :P

Petrakeas
May 13th, 2010 at 12:26 pm

Portal free? Άντε να δούμε τις επιδόσεις του macbook pro :P

marauber
May 16th, 2010 at 8:21 pm

Ναι μεν, αλλά… σύμφωνα με τα reviews ο mac client στο ίδιο hardware έχει πολύ χειρότερες επιδόσεις και αρκετά γραφικά bugs. Οπότε δε μπορώ να φανταστώ γιατί κάποιος θα τον προτιμούσε από τον win client στην παρούσα φάση..