Χαμηλές gaming επιδόσεις οι mac σύμφωνα με τη Valve

Published by Petrakeas in Gaming, Software

steam

Πρόσφατα η Valve έβγαλε την gaming πλατφόρμα της για τους Mac και πλέον μπορεί να έχει μία άποψη για το gaming στα συστήματα της apple. Απ’ ό,τι φαίνεται το ίδιο σύστημα με windows αποδίδει καλύτερα. Αυτό είναι λογικό αν σκεφτούμε πόσα optimizations γίνονται στους drivers των καρτών γραφικών στα windows. Από την άλλη στο Mac Os δεν υπήρχε τέτοια ανάγκη μέχρι στιγμής. Το μέλλον θα δείξει αν θα έχουν λόγο οι nvidia και ati να επενδύσουν στη βελτίωση των OpenGL drivers για mac..

Προσωπικά έτρεξα το portal σε 1440χ900 στο high και έτρεχε πολύ ομαλά. Βέβαια το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις από το hardware..

[via]

Comments (2)

staurosm
August 10th, 2010 at 2:12 am

Δηλαδή να ρωτήσω κάτι; Το ίδιο συμβαίνει και στα 3D Modeling προγραμματα όπως για παράδειγμα το cinema 4D ή το blender; τρέχουν καλύτερα ας πούμε στο θέμα του rendering στα windows ή συμβαίνει μόνο στα παιχνίδια; από την άλλη για το photoshop; ρωτάω γιατί αν συμβαίνει και στα προγράμματα αυτό, είναι ένα θεματάκι… επειδή δεν πιστεύω άλλους drivers να χρησιμοποιεί για τα προγράμματα και άλλους για τα παιχνίδια!

baufubirh
October 25th, 2011 at 5:27 pm

64LoTe xzlmckmtjwae