Toonstruck 2 petition!

Published by ispofacto in Gaming

toonstruck

Όσοι ασχολούνται με adventure gaming αρκετά χρόνια, σίγουρα θα θυμούνται ένα από τα καλύτερα καρτουνίστικα adventures που έχουν βγει, το Toonstruck! Όσοι δεν το έχουν παίξει το προτείνω ανεπιφύλακτα! Το εν λόγω adventure λόγω του μεγάλου μεγέθους του και το περιορισμένο budget και χρόνο που είχαν οι δημιουργοί κόπηκε στη μέση και έγινε release το μισό.

Το παιχνίδι δεν είχε θεαματική εμπορική πορεία και δυστυχώς δεν βγήκε sequel. Τουλάχιστον μέχρι στιγμής! Ένας από τους αρχικούς δημιουργούς του παιχνιδιού, που έχει τα δικαιώματα του παιχνιδιού, δήλωσε ότι προτίθεται να προχωρήσει στην ανάπτυξη του δεύτερου μέρους και να βγάλει το ολοκληρωμένο παιχνίδι, όπως αρχικά ήταν σχεδιασμένο να βγει με τον όρο ότι θα υπάρχει αρκετή θέληση για το παιχνίδι! Αν θέλετε λοιπόν να βοηθήσετε στην έκδοση του παιχνιδιού, μπορείτε να υπογράψετε το ανάλογο petition! Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε και το σχετικό LiveJournal!

Comments (2)

Tweets that mention Toonstruck 2 petition! at Wiggler -- Topsy.com
November 12th, 2010 at 11:18 pm

[...] This post was mentioned on Twitter by Wiggler.gr, grblogs. grblogs said: [wiggler] Toonstruck 2 petition!: Όσοι ασχολούνται με adventure gaming αρκετά χρόνια, σίγουρα θα θυμούνται ένα α… http://bit.ly/cjySRm [...]

Petrakeas
November 12th, 2010 at 11:53 pm

Πλάκα κάνεις!!! Αυτό είναι το πρώτο adventure που έπαιξα ποτέ! Και μαζί με το monkey 3, broken sword 1,2 και larry 7 είναι από τα αγαπημένα μου games!