The Playaz episode 8 – Limbo

Published by stelabouras in Gaming, Videos

Limbo_Screenshot-1

Συνεχίζοντας το Xbox 360 gaming, αυτή την βδομάδα παρουσιάζουμε ένα indie game που μας έκανε να κολλήσουμε για ώρες (και να το τερματίσουμε σε ένα playthrough), το Limbo.

Όσοι έχετε 1200 Microsoft points να ξοδέψετε (τώρα και που τα Xbox Live accounts ήρθαν και στην Ελλάδα), κάντε μια χάρη στον εαυτό σας και αγοράστε αυτό το καταπληκτικό 2D side-scroller. Τον λόγο θα τον δείτε στο παρακάτω video.

Comments (3)

Tweets that mention The Playaz episode 8 – Limbo at Wiggler -- Topsy.com
November 22nd, 2010 at 10:51 am

[...] This post was mentioned on Twitter by Wiggler.gr, grblogs. grblogs said: [wiggler] The Playaz episode 8 – Limbo: Συνεχίζοντας το Xbox 360 gaming, αυτή την βδομάδα παρουσιάζουμε ένα indi… http://bit.ly/9vULV7 [...]

T
November 23rd, 2010 at 5:16 pm

Τρομερή επιλογή! Αυτά είναι, respect παιδιά, συνεχίστε έτσι με indie adventures και abandoware ακόμα! Alan Wake? ;)

Στέλιο ο sublimevideoplayer στο tumblelog δεν την παλεύει, δεν έχω καταφέρει να δω ούτε ένα βιντεο με αυτόν άσχετα από os ή browser και ερχομαι wiggler/youtube για να δω τα επεισόδια.

stelabouras
November 23rd, 2010 at 5:25 pm

Thanks για το feedback Τ.

Έχουμε αρκετά games στην λίστα για παρουσίαση, αρκετά indie αλλά και κάποια από το παρελθόν! Οπότε stay tuned :)

Όσο για τον player, thanks for noticing, δεν είμαι σίγουρος ότι φταίει ο sublime player ακόμη ή γενικά το dropbox που κάνουμε host τα videos δεν αντέχει να κάνει stream τέτοια αρχεία, in any case όμως θα το κοιτάξουμε!