Moving curtain …privacy protector!

Published by ispofacto in Gadgets, General, Hardware, Misc, Various

curtain

Σε περίπτωση που έχετε ένα αρκετά μεγάλο παράθυρο και θέλετε να βλέπετε τη θέα που προσφέρει, χωρίς τα αδιάκριτα βλέμματα περαστικών η λύση φυσικά είναι η εγκατάσταση …κινούμενης κουρτίνας! Μία κουρτίνα που κουνιέται κατά το πέρασμα ενός ανθρώπου κατά μήκος του παραθύρου μπορεί να δώσει ένα αρκετά περίεργο αποτέλεσμα, όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω βίντεο με την υλοποίηση της εν λόγω ιδέας!

Αν και ομολογουμένως τα αποτελέσματα ίσως είναι αντίθετα στην προκειμένη περίπτωση, καθώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μαζευτούν περισσότεροι περαστικοί για να δουν τι ακριβώς συμβαίνει με την περίεργη κουρτίνα, μπορεί σίγουρα να λειτουργήσει ο εν λόγω μηχανισμός σαν μία πρωτότυπη διαφήμιση για ένα υποψήφιο κατάστημα!

Comments (3)

Petrakeas
December 1st, 2010 at 1:14 am

comment στο youtube:

so this is how skynet started. its this guys fault that the future is destroyed, and killer robots come back in time and attempt to kill sarah connor. but for now skynet only controls a curtain, so we can relax.

:P

Tweets that mention Moving curtain …privacy protector! at Wiggler -- Topsy.com
December 1st, 2010 at 10:56 am

[...] This post was mentioned on Twitter by Wiggler.gr, grblogs. grblogs said: [wiggler] Moving curtain …privacy protector!: Σε περίπτωση που έχετε ένα αρκετά μεγάλο παράθυρο και θέλετε να βλ… http://bit.ly/eRuguw [...]

trib
December 3rd, 2010 at 6:33 pm

χαχαχαχαχαχαχαχα κορυφαίο το σχόλιο.

Ο Arnold γύρισε πίσω στο χρόνο για να διασώσει τον αρχηγό της αντίστασης κατά των δολοφονικών για την τότε εποχή κουρτινών.