Seasonal sites και gaming προσφορές

Published by stelabouras in Gaming

xmas-2010

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και μαζί τους άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους τόσο ορισμένα -κλασσικά πλέον- seasonal sites όσο και χριστουγεννιάτικες προσφορές από συγκεκριμένες αρκετά γνωστές εταιρίες.

Ξεκινώνοντας από τα seasonal sites, το 24 ways (to impress your friends) προσφέρει ένα άρθρο κάθε μέρα από τις 1 – 24 Δεκεμβρίου γύρω από το web design – web development, με authors γνωστούς designers και developers του χώρου.

Στο ίδιο επίπεδο κινείται και το PHP Advent, στο οποίο θα μπορέσει να βρει κανείς για κάθε μια μέρα μέχρι τα Χριστούγεννα, ένα άρθρο πάνω σε web development με PHP.

Επίσης φέτος εμφανίστηκε και ακόμη ένα mini seasonal site το HTML5 adventure calendar, το οποίο θα “ξεκλειδώνει” ένα HTML5 demo κάθε εβδομάδα, προωθόντας τα web standards.

Στο gaming κομμάτι, μπορείτε να συμβουλεύεστε καθημερινά το site της TellTale Games για προσφορές μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου, που μπορεί να περιλαμβάνουν εκπτώσεις στους τίτλους του online καταστήματός της ή σε merchandize.

Παρομοίως, η αρκετά γνωστή εταιρία mobile gaming Gameloft, παρουσίαζει από τις 1 – 24 Δεκεμβρίου, από μια προσφορά στο website της (και στο αντίστοιχο Twitter account) με free games, videos και πληροφορίες για νέους τίτλους ή άλλα resources (wallpapers κλπ).

Τέλος για τους κατόχους Xbox 360, υπάρχει μια συλλογή indie games που θα κυκλοφορήσει μέσα στον χειμώνα, το Indie Games Winter Uprising, από αρκετά γνωστούς indie game developers. Τρία από τα games της συλλογής είναι ήδη διαθέσιμα και κοστίζουν απλά 80 Microsoft Points το καθένα, διαθέτοντας όμως αρκετά καλή ποιότητα από πλευράς gameplay (ρίξτε μια ματιά στο Epic Dungeon για παράδειγμα).

Αυτά είναι κάποια από τα promotional/seasonal sites που έχουν πέσει στην αντίληψή μου αυτόν τον καιρό. Αν γνωρίζετε κάποιο άλλο, μπορείτε να το γράψετε στα comments παρακάτω!

Comments (1)

Tweets that mention Seasonal sites και gaming προσφορές at Wiggler -- Topsy.com
December 5th, 2010 at 5:10 am

[...] This post was mentioned on Twitter by Wiggler.gr, Λεξξ and grblogs, Γιάννης. Γιάννης said: Seasonal sites και gaming προσφορές http://bit.ly/hOxNRQ [...]