Νέα έκδοση μTorrent

Published by Petrakeas in Internet, Software

snap010

Ο καλύτερος torrent client κατά την γνώμη μου έγινε ακόμη καλύτερος. Η νέα έκδοση έχει νέο εικονίδιο, αισθητικές αλλαγές στο interface και προσθήκη apps. Μικρές εφαρμογές (plugins) που προσφέρουν νέες δυνατότητες. Για παράδειγμα στο screenshot του post φαίνεται το uMap το οποίο πάνω σε χάρτη Google Maps δείχνει τους peers με τους οποίους έχετε πάρε δώσε.

Να σημειώσω ότι η έκδοση του uTorrent για Mac δεν έχει φτάσει ακόμα τις δυνατότητες της Windows έκδοσης και επίσης αν θέλετε να αυτοματοποιήσετε το κατέβασμα σειρών δείτε ένα παλαιότερο post μου.

Comments (3)

Tweets that mention Νέα έκοδση μTorrent at Wiggler -- Topsy.com
December 20th, 2010 at 2:41 pm

[...] This post was mentioned on Twitter by Wiggler.gr, grblogs. grblogs said: [wiggler] Νέα έκοδση μTorrent: Ο καλύτερος torrent client κατά την γνώμη μου έγινε καλύτερος. Η νέα έκδοση έχει … http://bit.ly/eJZlGH [...]

trib
December 20th, 2010 at 11:03 pm

Να ρωτήσω εγώ κάτι, μόνο αυτά τα 17 extensions που βλέπω έχει ; Η υπάρχουν και άλλα ;

υ/γ : το TED (torrent episode downloader) μην το μπερδέψουν με το άλλο TED (Technology Entertainment Design) γιατί το δίνει σαν official application το 2ο.

Petrakeas
December 21st, 2010 at 2:51 am

Σωστή παρατήρηση! Θα ήταν φοβερό (αλλά και παράνομο) αν υπήρχει μέσα στο utorrent ενσωματωμένο το TED( (torrent episode downloader)…