Duke Nukem Forever: May 3, 2011!

Published by ispofacto in Consoles, Gaming

duke

Απίστευτο και όμως αληθινό! Σε λίγους μήνες το Duke Nukem Forever θα μεταβεί από το status του vaporware στο status του υπαρκτού game! Σίγουρα από το 1997 έχουν περάσει πάρα πολλά χρόνια και μετά από τόσες αλλαγές σε engines και επανεκκινήσεις προσωπικά δεν περίμενα ότι κάποτε θα κυκλοφορήσει πραγματικά. Ειδικά μετά το κλείσιμο της εταιρείας το 2009.

Μερικές φορές όμως το γεγονός και μόνο ότι “Duke can’t die” && “Always bet on Duke” αρκεί για να γίνει πραγματικότητα η κυκλοφορία του παιχνιδιού αρχές Μαΐου! Για του λόγου το αληθές μπορείτε να δείτε και το ανάλογο trailer και να προετοιμαστείτε για ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα όσον αφορά το gaming για το καινούριο έτος! Ας ελπίσουμε ότι θα ανταποκρίνεται στην αναμονή δεκαετίας το παιχνίδι και δεν θα μας απογοητεύσει!

ΥΓ: Μάλλον η γνωστή λίστα χρειάζεται ανανέωση πλέον!

Comments (5)

Dio
January 22nd, 2011 at 12:25 pm

Duke is alive :)
Η εταιρία http://www.3drealms.com/ παιδιά δεν έχει κλείσει, είχε διώξει το team που δούλευε στο dnf γιατί… δεν βγάιναν και είχαν σχεδόν σταματήσει το development του dnf.
Από κει και πέρα μερικούς μήνες συμφώνησαν με την gearbox (ο CEO της μάλιστα είχε δουλέψει παλιότερα λίγο στο duke 3d αλλά και στο dnf) .
Τους πούλησαν δηλαδή τα δικαιώματα.

Petrakeas
January 22nd, 2011 at 1:49 pm

Καλά η φωνή του είναι όλα τα λεφτά! Απίστευτες ατάκες! Η υπερβολή σε όλο της το μεγαλείο..

zetas125
January 22nd, 2011 at 6:40 pm

Το τέλος είναι όλα τα λεφτά. “After 12 fucking years it should be!”

trib
January 23rd, 2011 at 1:21 am

Ξέρω και γνωρίζω περί τίνος πρόκειται το παιχνίδι αλλά κα την ιστορία του, αλλά να υποθέσω ότι με το σενάριο τις ατάκες και τους διαλόγους είναι ο λόγος που θα μας κερδίσει σαν gamers ; Γιατί από γραφικά πάσχει, εκτός αν είναι η super-ultra-beta έκδοση και απλά παίρνουμε μια γεύση

stelabouras
January 23rd, 2011 at 1:56 am

@trib

Φαντάζομαι πως οι δημιουργοί πιστεύουν πως αρκεί απλά και μόνο που βγαίνει επιτέλους, μάλλον σε κανένα sequel μπορεί να δούμε τίποτα άξιο αναφοράς, μέχρι τότε το BulletStorm μάλλον θα είναι καλύτερη επιλογή!