Beyond Black Mesa

Published by stelabouras in Gaming, Videos

black-mesa1

Το ‘Beyond Black Mesa’ πρόκειται για μια fan made mini ταινία εμπνευσμένη από την σειρά Half-Life.

Το video διαρκεί δώδεκα περίπου λεπτά και ασχολείται με μια βασική ομάδα ανθρώπων που αντιστέκονται στους άγνωστους εισβολείς. Αν και ο Freeman δεν κάνει την εμφάνισή του, εμφανίζονται αρκετά στοιχεία από τα Half-Life games όπως η περιοχή Ravenholm και το κλασσικό πλέον crowbar. Must see!

Comments (8)

Tweets that mention Beyond Black Mesa at Wiggler -- Topsy.com
January 23rd, 2011 at 3:08 pm

[...] This post was mentioned on Twitter by Wiggler.gr, grblogs. grblogs said: [wiggler] Beyond Black Mesa: Το ‘Beyond Black Mesa’ πρόκειται για μια fan made mini ταινία βασισμένη (και εμπνευ… http://bit.ly/eabCw3 [...]

Mitsos
January 23rd, 2011 at 6:16 pm

Ο Shephard που δείχνει είναι ο χαρακτήρας στο expansion του 1ου HL, Opposing Force. Ήταν marine και είχε ακολουθήσει τον Freeman μέχρι και τον Xen.

Mitsos
January 23rd, 2011 at 6:41 pm

Απίστευτη δουλειά.
Θα κάνω μερικά καμμένα σχόλια μιας και έχω λιώσει στο HL και θυμάμαι αρκετές λεπτομέρειες.
Ο Adrian Shephard είχε σταλεί στη Black Mesa ως Πεζοναύτης για να σκοτώσει το προσωπικό ώστε να μη διαρρεύσουν τα νέα του ατυχήματος προς τα έξω. Μετά η κυβέρνηση έστειλε τα Black Ops για να σκοτώσει και τους Marines και να κλείσει η υπόθεση. O Shephard προσπαθεί να γλιτώσει και να φύγει από τη Black Mesa, πράγμα που καταφέρνει την τελευταία στιγμή, καθώς πυροδοτείται μια πυρηνική κεφαλή που είχε ενεργοποιήσει ο G-man. Ο τελευταίος τον βάζει σε stasis για να μη μπορεί να κάνει ή να πάθει τίποτα.
Η ταινία, δεν εξηγεί πως έφτασε στο Ravenholm το οποίο υποτίθεται πως είναι στην Ανατολική Ευρώπη (πολλά ζητάω από 11λεπτη ταινία, το ξέρω). Επίσης, τα όπλα που έχουν οι της Combine είναι G36 ενώ στο παιχνίδι έχουν MP7. Κατά τα άλλα είναι όλα ίδια και μάλιστα πολύ ωραία φτιαγμένα. Οι τύποι πρέπει να είναι τελείως καμμένοι με το Hlaf-Life για να φτιάξουν κάτι τόσο καλογυρισμένο.

Petrakeas
January 23rd, 2011 at 7:05 pm

Μήπως να τους ρίξεις καμιά ιδέα για το sequel; χαχα
Μ’ άρεσε πάντως η αφήγηση που έκανες γιατί δεν έχω παίξει το Opposing Force ούτε το Blue shift!

trib
January 25th, 2011 at 12:11 am

φοβερό ταινιάκι, καλογυρισμένο και ατμόσφαιρα που πραγματικά λείπει απο παραγωγές του Hollywood. Με μερικά εκατομμύρια δολάρια λες οι τύποι να μπορούν να γυρίσουν κανονική ταινία ;

Mitsos
February 1st, 2011 at 6:20 pm

Και που να διαβάσεις τι έχουν γράψει κάτι τρελοί για το Half-Life 3, ότι και καλά θα συνδυαστούν τα stories του HL και του Portal!!

Το Blue Shift δεν το έχω παίξει (ακόμα), αλλά έχω την αίσθηση ότι ήταν αρπαχτή… Για την ιστορία του Barney λέει, που ήταν σεκιουριτάς στη Black Mesa.

Πάντως ψιλοξενέρωσα με τη μάχη α λά Ninja… Combine είναι, δεν είναι Τσάκι Τσαν.

Petrakeas
February 1st, 2011 at 8:05 pm

Αυτό που λες για Portal και HL νομίζω ότι είναι σχεδόν σίγουρο αφού στο τέλος του HL2 ep2 έδειχνε το πλοίο από το aperture science που θα έχει μέσα κάποια “επαναστατική” τεχνολογία”.

Και έχει αναφερθεί επίσης ότι τα εργαστήρια της aperture προσπαθούσαν να ξεπεράσουν της black messa και γι αυτό δεν πήραν κάποιες προφυλάξεις. (και ξέρουμε τι έγινε μετά :P )
http://half-life.wikia.com/wiki/Borealis

stelabouras
February 1st, 2011 at 9:28 pm

@Mitsos

Έχεις δίκιο για την μάχη και μένα μου φάνηκε κάπως out of place :S