ReStart

Published by Petrakeas in General, Television

restart_tv

Έχοντας πλέον δει και το 3ο επεισόδιο της εκπομής, μπορώ να πω ότι έχει μπει στα feeds που παρακολουθώ και αναμένω εβδομαδιαία για νέο υλικό! Πρόκειται για μια εκπμπή με θεματολογία την τεχνολογία, τα social media, την ελληνική startup σκηνή και επιχειρηματικότητα. Το ReStart προβάλει μια άλλη άποψη της Ελλάδας, που έρχεται σε αντίθεση με την κατάσταση που διανύουμε. Η εκπομπή περιλαμβάνει συνεντεύξεις νέων ατόμων αλλά και ατόμων από καταξιωμένες επιχειρήσεις.

To ReStart βγαίνει στη συχνότητα του tv100 ή μπορείτε να το δείτε online από vimeo. Τα γυρίσματα γίνονται στο πλανητάριο της Θεσσαλονίκης, το Noesis εκεί που πριν 5 χρόνια είχε γίνει ένα επεισόδιο του wiggler vidcast. Πιστεύω πως η εκπομή θα γίνει καλύτερη καθώς “δένει” η ομάδα και αποκτά άνεση μπροστά στο φακό. Αν δεν την έχετε δει, ρίξτε μια ματιά.

Comments (3)

javapapo
December 23rd, 2011 at 12:53 pm

 Ωραίες γκόμενες, καλο μοντάζ,

boring  στήσιμο, boring  concept τηλεόρασης.

μια απο τα ίδια!

Petrakeas
December 23rd, 2011 at 1:04 pm

Καλά ναι.. Θα μπορούσε κάπως να διαφοροποιηθεί για να μοιάζει λιγότερο με τηλεοπτικό προϊόν αλλά έστω και έτσι είναι κάτι που δεν υπήρχε στην Ελλάδα.

garish82
January 11th, 2012 at 10:07 am

webTV δεν είναι ένα προϊόν της τηλεοράσεις στο Η/Υ μέσω του διαδικτύου. Όπως μια σελίδα εφημερίδας δεν είναι ένα ενημερωτικό site ή μια δικτυακή εγκυκλοπαιδεία.