Soundbeam, ένας παλμογράφος για το κινητό σας

Published by stelabouras in General, Software, Tech, Videos

screenshot21

Yep, έχουμε αραιώσει τα posts τελευταία, αλλά υπάρχει λόγος: Τους τελευταίους μήνες αφιερώνουμε αρκετό από τον ελεύθερό μας χρόνο (και κάποιες φορές όλο) σε κάτι νέο που δημιουργήσαμε!

Εγώ και ο Πέτρος αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε ένα indie iOS development studio που το ονομάσαμε Evil Window Dog, κάτω από το οποίο κυκλοφορήσαμε ήδη την πρώτη εφαρμογή, το Soundbeam.

Το Soundbeam πρόκειται για έναν παλμογράφο για iOS συσκευές (iPhone, iPod Touch, iPad) με δύο κύρια χαρακτηριστικά: εύκολο χειρισμό και όμορφο σχεδιασμό.

Η εφαρμογή ακούει μέσω του μικροφώνου τους ήχους γύρω σας και τους παρουσιάζει σε μια φωτεινή δέσμη την οποία μπορείτε να παραμετροποιήσετε τόσο με gestures (pan, pinch to zoom) όσο και από τα controls στο δεξί μέρος του interface.

Επίσης το Soundbeam υποστηρίζει την χρήση εξωτερικών συσκευών που μπορούν να συνδεθούν στο line-in του κινητού , απεικονίζοντας το σήμα που παράγουν (δοκιμάστε να συνδέσετε μια ηλεκτρική!).

Αφιερώσαμε (και αφιερώνουμε ακόμη) ατελείωτες ώρες μαζί με τον Στράτο Σιφοστρατουδάκη(τον designer της παρέας) για να φτάσουμε σε ένα αποτέλεσμα που να μας ευχαριστεί visually αλλά και στο να κάνουμε τα controls όσο πιο εύκολα γίνονται.

Η εφαρμογή είναι δωρεάν και ήδη μετράει χιλιάδες downloads! Ελπίζουμε να σας αρέσει και δεν βλέπουμε την ώρα να βγάλουμε στον αέρα και τα νέα features που ετοιμάζουμε!

Δείτε το trailer του Soundbeam παρακάτω!

Comments (1)

Fotis
February 23rd, 2012 at 3:07 pm

Πολύ καλή δουλειά guys!

“(δοκιμάστε να συνδέσετε μια ηλεκτρική!)” σκούπα; That would be cool! ;)