To iPhone μπορεί να το χρησιμοποιήσει ακόμα και ένα μωρό 1 χρόνου

Published by ispofacto in Gadgets, General, Hardware, Multimedia, Software, Tech, Various, Videos

iphone_menu 

Είναι γεγονός ότι στον μέσο καταναλωτή μία συσκευή του φαίνεται ιδιαίτερα περίπλοκη όταν έχει πάρα πολλές δυνατότητες που συνοδεύονται από ένα περίπλοκο interface. Οι ηλεκτρονικές συσκευές που συνήθως έχουν μεγάλο αριθμό πωλήσεων δεν είναι καθόλου δύσχρηστες στο interface τους και δεν συνοδεύονται από πολλαπλές λειτουργίες που είναι περιττές στους πιο πολλούς. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το iPod. Παρόλο που υπάρχουν πάρα πολλές φορητές multimedia συσκευές με πάρα πολλές δυνατότητες, τις περισσότερες φορές δεν καταφέρουν να τις συνδυάσουν με εύκολο στη χρήση interface.

Το iPhone συνεχίζοντας το δρόμο αυτό, έχει ένα interface που όχι μόνο είναι υπερβολικά καλαίσθητο αλλά είναι και ταυτόχρονα ιδιαίτερα απλό στη χρήση του και κατανοείται εύκολα. Πραγματικά μπροστά του συσκευές π.χ. με Windows Mobile είναι απλά κακόγουστες. Για το πόσο πάντως απλή είναι η χρήση του μπορεί να γίνει αντιληπτό από τα παρακάτω βίντεο που δείχνουν ότι τo iPhone μπορεί να το χρησιμοποιήσει ακόμα και ένα μωρό 1 χρόνου!

Στα βίντεο το βλέπετε, να εναλλάσει φωτογραφίες, να ανοίγει το κινητό, να το ξεκλειδώνει, να μπαίνει στο μενού των φωτογραφιών και να διαλέγει φωτογραφίες, να κάνει zoom και να λέει …iPhone!

Comments (2)

Petrakeas
September 29th, 2007 at 3:00 pm

Ε όχι και κακόγουστα τα windows mobile! Κουκλάκια είναι. Ειδικά άμα έχεις κανά ωραίο theme!! Δύσχρηστα σε σχέση με το iphone μπορεί. Αλλά απευθύνονται και σε άλλο κοινό, το οποίο ζητά και λειτουργίες που δεν έχει το iphone…

Νικόλας
September 29th, 2007 at 3:38 pm

Αυτό τώρα δεν είναι και απαραίτητα καλό; Το λάθος στο συλλογισμό σας είναι ότι τα μωρά έχουν λίγο “πιο ηλίθιο” εγκέφαλο από το μέσο άνθρωπο. Η πραγματικότητα είναι όμως, ότι αν ο εγκέφαλός μας δούλευε με τον ίδιο τρόπο και τους ίδιους ρυθμούς που δουλεύει από τα 0 μέχρι τα 3, τότε στα 18 μας θα μιλούσαμε και θα γράφαμε 360 γλώσσες και διαλέκτους άπταιστα, θα είχαμε τουλάχιστον 50 πτυχία από διαφορετικά γνωστικά αντικείμενα και γύρω στα 30 διδακτορικά. Αρκεί να σκεφτείς ότι ένα παιδί μαθαίνει το 90% των ενεργειών, συσχετισμών και σχεδίων που του χρειάζεται σε όλη του τη ζωή μέσα σε μόλις 3 χρόνια. Εσένα πόσο καιρό σου πήρε να μάθει να μιλάς τη δεύτερη σου ξένη γλώσσα και πότε ξεκίνησες να τη μαθαίνεις;
Πιό απλά, μακάρι όλοι να είχαμε το μυαλό ενός παιδιού 2 ετών!!! Με όλη την αγνότητα και όλη την ικανότητα να επεξεργάζεται δεδομένα και να απορροφά γνώση.