Corsair K70 LUX RGB unboxing

Published by Petrakeas in Gaming, Hardware, Tech, Videos

MOV_0001

Μετά από πρακτικά 4 χρόνια μη ενεργής παρουσίας, το Wiggler παραμένει μη ενεργό με εξαίρεση αυτό το post! Αγόρασα το Corsair K70 LUX RGB με Red Cherry MX switches και σκέφτηκα να κάνω ένα πολύ πρόχειρο unboxing. Δεν μπόρεσα να σκεφτώ καλύτερο μέρος για να το ποστάρω, οπότε there we are!

Καταρχήν να πω ότι αυτό είναι το πρώτο μου mechanical keyboard. Δεν έχω εμπειρία από mechanical switches εκτός ενός switch tester που αγόρασα το οποίο περιείχε red, black, blue, brown. Ενώ αρχικά έκλινα προς blue ή brown, κατέληξα σε red.

Περισσότερα, στο video (το οποίο έχει κάποια μικρά λαθάκια) …

Comments (3)

javapapo
December 3rd, 2016 at 3:14 pm

Ωραίος. Αλλά cherry Mx μόνο στο σπίτι και αυτό αν η γυναίνα ή μάνα σου δεν στο φερει στο κεφάλι. Topre μόνο, για χρηση σε δημόσιους χώρους ή εταιρίες.

Petrakeas
December 5th, 2016 at 11:22 am

Τώρα είδα το comment. Πες μου ότι έχεις το wiggler σε RSS! Από πλευράς θορύβου, τα red είναι ήσυχα. Μπορείς να τα κάνεις πιο ήσυχα με o-rings. Δεν ήξερα για τα Torpe. Διαβάζω ότι είναι mechnical αλλά χρησιμοποιούν και rubber dome. Θα ήθελα να τα “πιάσω” από κοντά.

Billy
November 23rd, 2018 at 2:29 am

φιλε αν δεν θες να απομονώσεις λίγο την φασαρία στο δωμάτιο, τσέκαρε στον vicko τις θήκες για τον τοίχο.Δεν περνάει ο ήχος έυκολα.Είναι και σε προσφορά τώρα με το black friday. https://www.fylladiomat.gr/vicko/black-friday-%CE%B1%CF%80-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%84%CE%B5%CF%84%CF%81%CF%84%CE%B7-21-11-2018-0/