BestPrice, online σύγκριση τιμών reloaded

Published by stelabouras in General, Internet, Various

Screen-Shot-2011-07-28-at-6

Πριν ένα μήνα, στην Phaistos Networks βγάλαμε online ένα project που δουλεύαμε (και εξακολουθούμε να δουλεύουμε) εδώ και πολύ καιρό.

Το BestPrice πρόκειται για το επόμενο μεγάλο iteration μετά την πρώτη πλατφόρμα online σύγκρισης τιμών για ελληνικά eshops (Pathfinder Shopping) και είναι ότι πιο sophisticated και complex έχουμε φτιάξει τελευταία.

Η υπηρεσία, αν και μετράει μέρες ζωής περιέχει ήδη 670+ καταστήματα, διαθέτει γρήγορη και έξυπνη μηχανή αναζήτησης, έχει φίλτρα, χαρακτηριστικά στα προϊόντα και πολλά ακόμη features που μπορείτε να ανακαλύψετε απλά χρησιμοποιώντας την.

Για περισσότερα σχετικά με την υπηρεσία και για να είστε up to date με τα νεότερα χαρακτηριστικά, μπορείτε να διαβάσετε το blog.

In any case, αν ψάχνετε κάποιο προϊόν, κάντε πρώτα μια αναζήτηση στο BestPrice πριν το συνηθισμένο e-shopping therapy σας! Θα σας βοηθήσει!

Comments (7)

limgad
July 28th, 2011 at 6:32 pm

Πάρα πολύ καλό site. Συγχαρητήρια.
Από περιέργεια, σε τι το γράψατε;

stelabouras
July 28th, 2011 at 6:56 pm

@limgad

Thanks man :) Όλο το stack είναι built με δικά μας εργαλεία/technologies, μπορείς να δεις περισσότερα εδώ.

trib
July 29th, 2011 at 11:30 am

Πολύ καλό παιδιά, αλλά έχω μια ερώτηση και…πρέπει να την κάνω.

“Σε τι διαφέρει από το skroutz ; Μου προσφέρει κάτι παραπάνω η δική σας υπηρεσία ; Για ποιο λόγο να σας προτιμήσω ; Τι είναι αυτό για το οποίο το δικό σας site μπορεί και καυχιέται απέναντι στον ανταγωνισμό ;”

Δεν κάνω επίθεση, ελπίζω να καταλάβατε την πρόθεσή μου.

Izanami
July 29th, 2011 at 11:33 am

Ωραίο! Bravo! :)

stelabouras
July 29th, 2011 at 12:48 pm

@trib

Καταρχάς thanks για το comment!

Ο ανταγωνισμός είναι λογικό να υπάρχει, παρόλα αυτά σε σχέση με τις υπόλοιπες παρόμοιες υπηρεσίες, η διαφορά είναι τόσο ποσοτική (περισσότερα προϊόντα, καταστήματα κ.λ.π.) όσο και ποιοτική (καλύτερες και ταχύτερες αναζητήσεις, suggestions, curated content, custom category views κ.λπ.). Το τελευταίο όμως είναι κάτι που πρέπει να δοκιμάσεις από μόνος σου, συγκρίνοντας queries και αποτελέσματα και το γενικότερο experience.

Πάντως γενικά, μιας που ακόμη δεν έχουν προστεθεί όλα τα features που αναπτύσσουμε και συνεχώς θα εισάγουμε νέα χαρακτηριστικά και δυνατότητες, όταν τελικά η υπηρεσία θεωρηθεί full fledged από άποψη features, η απάντηση στο ερώτημα σου θα είναι προφανής :)

netfreak
July 29th, 2011 at 5:27 pm

Well done! Δείχνει πολύ καλή δουλειά και κάτι το ξεχωριστό από τεχνικής πλευράς :)

Είχε έρθει η ώρα για να χάσει κάποιος την 1η θέση ;)

trib
July 30th, 2011 at 12:14 pm

@stelabouras

Ένα από τα προτερήματά του είναι το domain που για μένα τουλάχιστον είναι ευκολότερο να το θυμάμαι. Θέλω να το δω στην τελική του μορφή :)