Psychonauts number 1? Έλεος!

Published by ispofacto in Gaming

Το eurogamer είναι ένα αξιόλογο ευρωπαικό site για παρουσίαση παιχνιδιών. Αλλά η πρόσφατη παρουσίαση των καλύτερων παιχνιδιών της χρονιάς με προβλημάτισε ιδιαίτερα για την αντικειμενικότητα του site! Καλύτερο παιχνίδι της χρονιάς το Psychonauts? Δεν το έχω παίξει το παιχίδι αλλά αυτή τη χρονιά βγήκαν παιχνίδια που έχουν χαρακτηριστεί από την πλειοψηφία των gamers αξιόλογα όπως Shadow of the Colossus (που το ίδιο το site του έβαλε 10/10 ενώ στο Psychonauts 9/10!!!), Resident Evil 4, God of War, Civilization 4 και World of Warcraft! Δείτε την παρουσίαση στο eurogamer και πέστε μου μήπως δεν βλέπω καλά!

Comments (2)

Final Fantasy 12: 10/10 at Wiggler
November 5th, 2006 at 6:50 pm

[...] To eurogamer παρόλο που γενικά μπορεί να θεωρηθεί ένα πολύ καλό και αξιόλογο site όταν όμως ενθουσιάζεται με κάποια παιχνίδια μερικές φορές τα βαθμολογεί με τέλεια βαθμολογία. Το φαινόμενο το έχει ξανακάνει στο παρελθόν( για περισσότερα δέστε εδώ και εδώ!) και το ξαναέκανε σήμερα με το Final Fantasy 12. Σίγουρα το παιχνίδι είναι ένα απο τα καλύτερα RPG που έχουν βγει πότε, αυτό το πιστεύω και εγώ, και σίγουρα θα ήταν ένας λόγος για να αγοράσει κάποιος playstation 2. Αλλά όχι και 10/10 είπάμε ρε παιδιά, ένα 9,5 πιστεύω είναι καλά! Το να βάλεις σε ένα παιχνίδι τέλεια βαθμολογία σημαίνει ότι είναι αψεγάδιαστο και έχει φτάσει την τελειότητα, και πραγματικά δεν νομίζω ότι υπάρχει τέτοιο παιχνίδι που μπορεί να χαρακτηριστεί απόλυτα τέλειο! Socially Bookmark Final Fantasy 12: 10/10              // Used for showing and hiding user information in the comment form function ShowUtils() { document.getElementById(“authorinfo”).style.display = “”; document.getElementById(“showinfo”).style.display = “none”; document.getElementById(“hideinfo”).style.display = “”; } function HideUtils() { document.getElementById(“authorinfo”).style.display = “none”; document.getElementById(“showinfo”).style.display = “”; document.getElementById(“hideinfo”).style.display = “none”; } [...]

homunculus
August 11th, 2009 at 2:21 am

Αν το Shadow of the Colossus είναι ένα άριστο παιχνίδι που φτάνει στα όρια της τέχνης, ενώ μένει τόσο μινιμαλιστικό… το Psychonauts είναι το πιο διασκεδαστικό-αστείο παιχνίδι που φτιάχτηκε ποτέ με περισσότερο βάθος από κάθε άλλο, αδιανόητο σενάριο, άψογο από κάθε άποψη.

Όχι απλά αξίζει να είναι στις λίστες με τα καλύτερα adventure-plaftorm όλων τον εποχών… αξίζει κάτι παραπάνω. μοναδικό. ΕΜΠΕΙΡΙΑ -gaming και όχι μόνο- ζωής Φραγκίσκο.