BumpTop..Συμμαζέψτε το Desktop σας!

Published by stelabouras in General, Software, Tech, Videos

Το BumpTop Prototype πρόκειται για ένα project – ακόμα δεν έχει εκδοθεί κάτι – το οποίο βοηθάει στην ταξινόμηση των αρχείων που υπάρχουν διάσπαρτα στην επιφάνεια εργασίας όπως ακριβώς θα έκανε κάποιος στο γραφείο του. Μέσω ενός 3D περιβάλλοντος και μιας μηχανής φυσικής ο χρήστης μπορεί να δημιουργήσει "σωρούς" απο αρχεία και να τις διαχειριστεί με ένα κλίκ!..Μια παρατήρηση απλά που έχω να κάνω για την συγκεκριμένη μελέτη είναι οτι τα αρχεία απο ότι είδα αναπαρίστανται απο τα εικονίδια τους, που είναι τα filenames οεο? Πως κάποιος θα διαχωρίσει αρχεία ίδιου τύπου? emoticon

Comments (3)

VirusMagic
June 26th, 2006 at 10:58 am

Περίεργο που δεν είδα ακόμη κανένα comment. Πάντως προσωπικά νομίζω ότι πρόκειται για το μέλλον των υπολογιστών. Για σκεφτείτε να τα κάνατε όλα αυτά με τα χέρια σας και όχι με το pen που χρησιμοποιεί ο τύπος.. Εδώ και πολλά χρόνια ακούμε για την κατάργηση του ποντικού αλλά φαίνεται να μας έχει βολέψει πάρα πολύ!

Μπορεί να φαίνεται τρελό αλλά κάποια στιγμή στο μέλλον θα βάζεις τα ειδικά γυαλιά και θα περιηγείσαι στον υπολογιστή σου σαν να είναι ένα δωμάτιο με ταξινομημένους σωρούς από έγγραφα, κάτι σαν τα σημερινά folders. Νομίζω πως είναι το πρώτο βήμα για μία τέτοια εξέλιξη!
Όσον αφορά τα filenames νομίζω πως είναι ένα αντιμετωπίσιμο πρόβλημα.

Kcorax περιμένω να ακούσω και την γνώμη σου..

V.

Wanderer
June 26th, 2006 at 12:24 pm

FAQ

* Why are there no filenames on the icons? How does BumpTop open application windows? You might find your answer in the FAQ [Coming Soon] .

Ενδιαφέρον
Βλέπω να ενσωματώνεται σε κάποιο μελλοντικό OSX.

Papajohn
June 26th, 2006 at 1:52 pm

Well, είναι εντυπωσιακό αλλα απο χρηστικότητα αγγίζει το 0 με τα τωρινά δεδομένα I/O συσκευών. Κάπου διάβασα πρόσφατα πως “το γάντι του Minority Report” είναι σε στάδιο πρωτοτύπου σε καποιο πανεπιστήμιο… Άρα δεν είναι και τόσο μακριά το συγκεκριμένο desktop! :)