Τρέξτε τα windows mobile 5 στο pc σας.

Published by Petrakeas in Gadgets, Hardware, Multimedia, Software

snap164.gifΘέλετε μια εμπειρία από pocket pc, χωρίς να αγοράσετε;;; H microsoft δίνει δωρεάν το “standalone device emulator with windows mobile images“. Ο emulator κανονικά περιέχεται στο SDK της ms, αλλά έχει βγάλει και αυτή τη standalone έκδοση. Σημειώνω ότι για να λειτουργήσει πρέπει να εγκαταστήσετε 2 πραγματάκια ακόμα, αλλά αυτά υπάρχουν συγκεντρωμένα στο παραπάνω link.
Τα κανονικά ppc επικοινωνούν με το pc μέσω του προγράμματος “active sync“. To ίδιο ισχύει και με τον emulator, οπότε εγκαταστήστε το. Μέσω αυτού, θα μπορέσετε να μεταφέρετε αρχεία και να εγκαταστήσετε εφαρμογές στο εικονικό ppc σας. Εγώ, για παράδειγμα, μπήκα κανονικά στο msn με το pocket msn, εγκατέστησα το doom για ppc και άλλα προγράμματα που έχω στο κανονικό ppc μου. Ωστόσο, η ταχύτητα ήταν μικρότερη από αυτή του κανονικού ppc και η εμπειρία δεν είναι η ίδια ,λόγω της αντικατάστασης του stylous από το ποντίκι!

Comments (4)

Γκρινιάρης
August 24th, 2006 at 5:25 pm

Πολύ χρήσιμο. Έψαχνα ένα τέτοιο emulator για ppc για να τρέξω 1-2 προγραμματάκια που με ενδιαφέρουν, προτού προβώ σε αγορά. Thanks :)

Petrakeas
August 24th, 2006 at 5:38 pm

Αλλά και για όσους έχουν ppc είναι χρήσιμο , γιατί μπορείς να δοκιμάζεις εκεί προγράμματα χωρίς το φόβο να σου κάνουν ζημιά ή να σου γεμίζουν χώρο στο πραγματικό ppc.

Ωστόσο Γκρινιάρη η εμπειρία , όπως γράφω, είναι διαφορετική στην πραγματικότητα (καλύτερη) γι αυτό θα σου πρότεινα να πας και στα σχετικά καταστήματα όπου συνήθως μπορείς να το δοκιμάσεις από κοντά.

VirusMagic
August 25th, 2006 at 1:29 pm

Symfwnw me ton Petrakea. Prosfata dokimasa ena PPC.
Einai poly kali fasi. Kai pisteuw episis oti ta Windows Mobile 5 einai euxrista kai xwris tosa bugs oso ta 2003 ta opoia kai exw sto kinito mou kai kollane synexeia. :(

Petrakeas
August 25th, 2006 at 4:35 pm

egw exw ta 2003 alla ppc edition k de mou kolane. dld exw paratirisei oti kapoia programma (an kaneis tis la8os kiniseis) mporei na sou kolisoun ti suskeui, alla genika de kollane
ta 2005 einai arketa beltiwmena pantws