Σουίτα εργαλείων για το Flickr!

Published by stelabouras in Internet, Multimedia, Software

flickr_badgeflickr_identityΕαν χρησιμοποιείτε το Flickr για αποθήκευση των φωτογραφιών σας στο δίκτυο, τότε αξίζει να επισκευτείτε την σελίδα fd’s flickr toys. Εκεί μπορείτε να βρείτε μια πληθώρα απο tools / generators που σας βοηθάνε να φτιάξετε posters, badges, trading cards, photo walls και πολλά ακόμη δίνοντας απλά το username που έχετε στο Flickr! Παραθέτω δύο εικόνες που δημιούργησα με τα παραπάνω tools βασισμένες στο flickr account μου!

Comments (2)

KCorax
September 6th, 2006 at 10:08 pm

Ένα user space filesystem για windows θα φτιάξουν οι άνθρωποι ; Γιατί πρέπει να μπλέκω με uploaders και web interfaces που πουλάνε χαριτωμενιές ; Στο suse Μου ήδη έχω συνδέσει το flickr με ένα φάκελο και είναι σα να έχω τις φωτογραφίες τοπικά. Υποφακέλοι = κατηγορίες κλπ.
ΑΑΑΑΑ !!

stelabouras
September 7th, 2006 at 3:45 am

KCorax, η συγκεκριμένη σελίδα δεν είναι uploader/editor των photos που έχει κανείς στο flickr account του, αλλά μια σουίτα γρήγορων και αυτοματοποιημένων generators για να σε γλιτώνουν απο κάποιες στιγμές αγγαρείας στο photoshop όταν βαριέσαι ;) Δεν λέω, το image editing απο το pc σου δεν συγκρίνεται με τίποτα, όπως και η δυνατότητα για διαχείρηση των uploaded pictures σαν local files, αλλά και πάλι το site αξίζει μια επίσκεψη!