Καινούριο Red Steel Trailer

Published by ispofacto in Videos

H Nintendo εκτός από τις πληροφορίες για το launch της πολυαναμενόμενης κονσόλας έδωσε στη δημοσιότητα και πάρα πολλές εικόνες και βίντεο για τα επερχόμενα παιχνίδια για την κονσόλα. Ένα από αυτά είναι και το Red Steel που θεωρείται ένα από τα πιο εντυπωσιακά launch titles της κονσόλας.
Εδώ βρίσκεται λοιπόν το καινούριο trailer για το παιχνίδι. Πιστεύω ότι ακόμη και οι λίγοι που δεν έχουν πειστεί ότι αξίζει να παίξουν το παιχνίδι θα πειστούν τώρα πια! emoticon

Comments (11)

Papajohn
September 17th, 2006 at 7:11 pm

Βρε4 συ, καλο είναι αλλά:
1) Τα γραφικά δε θα έλεγα οτι είναι κάτι το ιδιαίτερο… Μόνο next gen δε θα τα χαρακτηριζα.
2) Μουφα το οτι τα δυο χειριστήρια συνδέονται μεταξύ τους με καλώδιο.
Κατα τ’ άλλα εντυπωσιακό είναι, αλλα έχοντας αγοράσει παλιότερο το Freestyle joypad της MS διατηρώ πολλές αμφιβολίες…

ispofacto
September 17th, 2006 at 7:22 pm

1) Το Wii είναι η μόνη next-generation κονσόλα,όλες οι υπόλοιπες η μόνη διαφορά που έχουν είναι απλά καλύτερα γραφικά και μία από τα ίδια από gameplay και ξανά τα ίδια παιχνίδια σε μορφή sequels. Εκτός αν σε ενδιαφέρουν μόνο τα γραφικά σε παιχνίδια οπότε πάω πάσο. Εγω προσωπικά έχω βαρεθεί να βλέπω κάθε φορά τα ίδια παιχνίδια με μόνη διαφορά καλύτερα γραφικά. Μόνο το Wii προσφέρει κάτι καινούριο που μπορεί να δικαιολογήσει μία επόμενη γενιά κονσολών.
2)Μάλλον δεν ξέρεις για το χειρηστήριο του Wii για να το συγκρίνεις όσον αφορά τις δυνατότητες του με το χειρηστήριο της Micro$oft. Εκτός βέβαια αν σου επιτρέπει και αυτό τρισδιάστατη κίνηση στο χώρο και χρησιμοποίηση σαν π.χ. σπαθί.

Petrakeas
September 17th, 2006 at 7:59 pm

Εγώ διατηρώ τις αμφιβολίες μου για το πόσο ακριβές είναι το χειριστήριο και για το πόσο ξεκούραστο είναι το gaming κρατώντας τα 2 τσουνιά και χοροπηδώντας σαν τη μαϊμού! Πέρα από την πλάκα θα δείξει αν αξίζει μόλις το πιάσουμε στα χέρια μας

stelabouras
September 17th, 2006 at 8:05 pm

“..και ξανά τα ίδια παιχνίδια σε μορφή sequels.”

Το Zelda, το Mario, το Metroid Prime, το Mortal Kombat, το Sonic, το Mario Kart sequels είναι απο όσο ξέρω…

ispofacto
September 17th, 2006 at 8:09 pm

Μόνο το γεγονός ότι στην Ε3 καθόντουσαν 2-3 ώρες για να παίξουν για δεύτερη και τρίτη φορά για 10 λεπτά τόσα πολλά άτομα(η ουρά σχημάτιζε χιλιόμετρο κυριλοεκτικά,έχω δει σχετικό βίντεο, μάλιστα είχε και πινακίδα που έλεγε ότι η αναμονή για να παίξεις ξεπερνάει την ώρα) αυτό λέει πολλά. Σίγουρα βεβαι όταν συμφωνεί IGN,Gamespot κτλ λέει ακόμα πιο πολλά. Όσον αφορά την ακρίβεια το IGN λέει ότι είναι πολύ καλύτερη σε κάποιοες περιπτώσεις σε ένα early build του Metrid Prime από PC, αλλά βέβαια νομίζω ότι είναι αυτονόητο ότι έχεις πολύ καλύτερη ανταπόκριση και ακρίβεια στον τρισδιάτατο χώρο και είσαι πολύ πιο γρήγορος όταν χρησιμοποιείς το χειρηστήριο του Wii που το κινάς στο χώρο παρά πηγαίνοντας πάνω κάτω αριστερα δεξία ένα mouse. Είναι σίγουρα πιο αργό και απλά δεν κάνεις 3d κίνηση.

ispofacto
September 17th, 2006 at 8:13 pm

Στέλιο μάλλον δεν κατάλαβες ή δεν διάβασες τι γράφω, Sequels με μόνη διαφορά τα γραφικά είναι όλα τα άλλα. Στο Wii επιτέλους συναντάμε διαφορετικό GAMEPLAY Και όχι μια από τα ίδια με μόνη διαφορά τα γραφικά.

stelabouras
September 17th, 2006 at 8:26 pm

Ελπίζω να έχεις δίκιο για τον controller και το trailer του Red Steel φαίνεται αρκετά καλό, το θέμα είναι οτι οι συντάκτες απο το Kotaku που το δοκίμασαν δεν είχαν πολύ καλές εντυπώσεις ( “It just feels like the controls are a little too loose for a shooter.” , “the game would just lose my controller at times”, “It was annoying, and shouldn’t happen at all” )..

ispofacto
September 17th, 2006 at 8:30 pm

Κάποτε που διάβαζα kotaku μόνο που έλεγα το όνομα γελούσες. Χμμ τώρα είναι αξιόπιστο ε; :) Anyway, από τότε που έχουν παίξει το παιχνίδι έχουν γίνει βελτιώσεις στο χειρισμό,έχουν προστεθεί τα λεγόμενα freestyle fighting με σπαθιά και φυσικά έχουν βελτιωθεί κατά πολύτα γραφικά. Μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για μη ολοκληρωμένη έκδοση του παιχνιδιού. Δεν έγινε ακόμα gold ,ακόμα και αυτή τη στιγμή γίνονται tweak στο χειρισμό του.

stelabouras
September 17th, 2006 at 8:37 pm

Εξακολουθώ να γελάω, είναι αστείο όνομα αλλά είναι μια αρκετά καλή πηγή ενημέρωσης :P

Όσο για το Red Steel, θα κυκλοφορήσει και θα δούμε τα controls του τότε :) Ελπίζω ο χειρισμός του να είναι ξεκούραστος πάνω απο όλα και ακριβής!

ispofacto
September 17th, 2006 at 8:44 pm

Το Kotaku είναι ιαπωνέζικο όνομα, ο συντάκτης δεν είναι αμερικάνος. Αυτό που σίγουρα περιμένω με ανυπομονησία είναι το Metroid Prime 3, που δεν θα βγει τώρα αλλά αποφασίστηκε να καθυστερήσει η κυκλοφορία του καθώς ξεκινήσαν και έφτιαξαν από το μηδέν το χειρισμό του, οι πρώτες εντυπώσεις μιλάνε για καταπληκτικό και εντυπωσικά ακριβή χειρισμό. Πιστεύω ότι θα αποτελέσει μέτρο σύγκρισης για όλα τα shoot em up για το Wii.

ispofacto
September 17th, 2006 at 10:09 pm

Τώρα είδα το καινούριο post στο kotaku που μάλλον σε αυτό αναφερόσουν,εγώ αναφερόμουν στο προηγούμενο post που το είχαν παίξει ξανά. Anyway,σίγουρα το παιχνίδι ακόμα φτιάχνεται και δεν έχει τελειώσει αλλά όπως θα διάβασες το Metroid είπαν ότι δεν έχει τέτοια προβλήματα. To ίδιο και το IGN. Σε καμμοιά κονσόλα που έχει βγει οι launch titles δεν έδειξαν το full potential των δυνατοτήτων της κοσνόλας. Σίγουρα το ίδιο συμβαίνει και στο Wii. Οι developers δεν έχουν μεγάλη εμπειρία στον προγραμματισμό του χειρηστηρίου γι’αυτό και λογικό είναι να αντιμετωπίζπυν κάποια προβλήματα τα πρώτης γενιάς παιχνίδια σε μια κονσόλα. Σίγουρα το Metroid(θα μπορούσαμε να το πούμε δεύτερης γενιάς κάπως) που από τώρα απ’ότι φαίνεται δεν αντιμετωπίζει τέτοια προβλήματα, το 2007 που θα βγει ,όπως προανέφερα και παραπάνω θα είναι σίγουρα μέτρο σύγκρισης για τα υπόλοιπα shoot em up για το Wii.