Η ταινία με τα μεγαλύτερα έσοδα ever: 30 δολλάρια!

Published by ispofacto in Cinema, Consoles

Zyzzyx_Road 

Ναι δεν διαβάζετε κάτι λάθος. Όντως η ταινία έβγαλε συνολικά 30 δολλάρια έσοδα από την προβολή της το 2006. Συνολικά δηλαδή την είδαν 3 άτομα στο σινεμά. Το όνομα της ταινίας; Zyzzyx Road! Έλεος δηλαδή με τέτοιο χάλια όνομα ούτε οι πρωταγωνιστές της ταινίας δεν θα την είδαν. Η ταινία έγινε από την εταιρεία Leo Grillo Productions που ιδιοκτήτης της είναι ο … Leo Grillo. Η ταινία δεν έχει βγει σε DVD για να βγάλει κάτι από εκεί τουλάχιστον!

Το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι ότι πρωταγωνιστής της ταινίας είναι ο… Leo Grillo και συμπρωταγωνίστρια είναι η γνωστή και πολύ όμορφη Katherine Heigl’s Marissa από τη πιο δημοφιλής σειρά της τηλεόρασης αυτή τη στιγμή το Grey’s Anatomy. Δηλαδή ο τύπος κατάφερε να κάνει ταινία που πρωταγωνιστεί και έχει κοπέλα την γνωστή ηθοποιό και έχει ερωτικές σκηνές μαζί της! WTF?

Comments (5)

spyros
January 5th, 2007 at 6:40 pm

gamoto den prolava na tin do. mipos xerete ama paizei akoma stous cinemades?

ispofacto
January 5th, 2007 at 8:16 pm

Αν θέλεις να τη δεις υπάρχει τρόπος πάντως. Ψάξε λίγο από δω και από κει…

nassos
January 5th, 2007 at 8:35 pm

LOL! Πωπω καλά ακόμη γελάω!

Giannis K
January 5th, 2007 at 10:12 pm

kala den pame…kala alla ketos ap auto paidia 8elw na sas sinxarw gia to site..einai g****..mpravo..telika ena fisiologiko blog stin elada..mporei na min mpenw sixna alla no worriez ta vlepw apo g.page me rss :D

ispofacto
January 6th, 2007 at 3:48 am

Giannis K ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια. We… keep walking!