-”Glitch?No, that’s a virus.” -”You guys should’ve switched to Macs.”

Published by ispofacto in Hardware, Television

eureka 

Είναι γνωστό ότι σχεδόν η πλειοψηφία των αμερικάνικων σειρών σε κάθε περίπτωση που εμφανίζεται ένας υπολογιστής στη σειρά είναι Mac. Για mp3 player δεν γίνεται λόγος, δεν το αναφέρουν καν με αυτό το όνομα, το λένε κατευθείαν iPod. Χαρακτηριστικά θα αναφέρω μια πολύ καλή σειρά του CW με όνομα Veronica Mars που λόγω της υπόθεσης της δαιμόνιας ντετέκτιβ-ρεπορτερ κάνει εκτεταμένη χρήση υπολογιστών. (δηλαδή Macs!) Σε ένα επεισόδειο ξαφνικά λοιπόν ένας από τους πρωταγωνιστές χρησιμοποιεί PC! Ξαφνιάζομαι τελείως με την αλλαγή αυτή ώσπου κάνει zoom στην οθόνη και δείχνει ότι είναι ανοιχτό το Quicktime! Α, ok λέω back to normal!

Ένα αντίστοιχο περιστατικό που με ξάφνιασε πρόσφατα είναι από τη σειρά Eureka του Sci Fi Channel. Η σειρά ήταν μία από τις πιο πετυχημένες του καναλιού στη φετινή season. Σε ένα επεισόδειο λοιπόν (για όσους ενδιαφέροντε με τίτλο Right As Raynes) ακολουθεί ο παρακάτω διάλογος με τους πρωταγωνιστές:

-There’s your problem. That’s what’s been messing up everything on the Internet.
-Is this our glitch ?
-Glitch? No,that’s a virus.
-You guys should’ve switched to Macs.

Πολύ έξυπνη διαφήμηση! Απορώ πως τα καταφέρνει αυτό συνέχεια η Apple! Πρέπει να σκάει πολύ χρήμα ή απλά όλοι οι παραγωγοί ξέρουν καλά τι χρησιμοποιούν!

Comments (1)

Costantinos_P
January 11th, 2007 at 12:53 am

na h apanthsh sto erwthma sou
http://www.eonline.com/gossip/answer/?uuid=af875229-3c8f-42fe-8fe3-d04892d5d7de

an psakseis sto arxeio ths tha vreis kai alles perierges erwthseis, opws giati ta cd kykloforoun Trites!!!

By the way, hello everyone, eimai neos sto blog!xaxa!