Αποκλειστικό: Η απάντηση της Microsoft στο iPhone

Published by ispofacto in Gadgets, Hardware, Tech

Zune2 

Η Microsoft μετά τα Windows, το Zune κτλ αποφάσισε να καινοτομήσει για ακόμη μια φορά. Για όσους δεν γνωρίζουν η Microsoft είναι μία εταιρεία που πάντα μέσα στην ιστορία της καινοτομούσε λανσάροντας στην αγορά συνεχώς καινούριες τεχνολογίες και προιόντα όπως το Xbox και τον Internet Explorer!

H επόμενη καινοτομία λοιπόν είναι η απάντηση στο iPhone της Apple. Ο λόγος φυσικά για το ZunePhone που όπως καταλαβαίνετε από το πρωτότυπο όνομα είναι και Zune και κινητό. Για του λόγου το αληθές μπορείτε να δείτε και το παρακάτω βίντεο όπου μπορείτε να διακρίνετε το φανταστικό design του κινητού. Πέρα από την πλάκα τώρα όντως η Microsoft έχει στα μελλοντικά της σχέδια να βγάλει Zune με δυνατότητες κινητού.

Comments (6)

Sugar

Lol, τους είδα και γω προχτές, οι τύποι είναι απαίσιοι :P

January 13th, 2007 at 11:43 am

μπλούτωνας

Θυμίζουν ΑΜΑΝ. Έχω βαρεθεί αυτή την υπερβολή τάχα για αστείο. Να δίνει υπερβολή σε κάτι που ισχύει για να το κατακεραυνώσεις το καταλαβαίνω. Αλλά το να καραγκιοζιλίκια απλώς για να τα κάνεις δεν είναι αστείο.

January 13th, 2007 at 11:58 am

μπλούτωνας

Θυμίζουν ΑΜΑΝ. Έχω βαρεθεί αυτή την υπερβολή τάχα για αστείο. Να δίνεις υπερβολή σε κάτι που ισχύει για να το κατακεραυνώσεις το καταλαβαίνω. Αλλά το να κάνεις καραγκιοζιλίκια απλώς για να τα κάνεις δεν είναι αστείο.

January 13th, 2007 at 12:00 pm

Leave a reply