Ερωτηματικά για το iPhone…

Published by stelabouras in Gadgets, Internet

iphone1 

Βλέποντας τις αντιδράσεις των John Dvorak και Steve Balmer για το iPhone, όπως επίσης και ένα ρεπορτάζ του CNN για το νέο gadget της Apple, φαίνεται ότι τελικά υπάρχουν πολλά ερωτηματικά γύρω απο το iPhone.

Ίσως τελικά, τώρα που ξεκαθάρισε η κατάσταση μετά την MacWorld, να επικράτησε η λογική που λέει οτι το iPhone δεν είναι και ΤΟ κινητό τηλέφωνο, απλά ένα κινητό με διαφορετική υλοποίηση (γιατί όπως και να το κάνουμε όλοι μας είμαστε ενθουσιασμένοι τις πρώτες μέρες που αγοράζουμε το νέο μας κινητό που μπορεί να κάνει το >insert feature here< αλλά μετά απο 1-2 βδομάδες το βαριόμαστε και το χρησιμοποιούμε ώς επι το πλείστον για…κλήσεις!). Εσείς τι πιστεύετε?

Comments (6)

Petrakeas
January 19th, 2007 at 6:18 pm

Καλό το iphone αλλά κοιτάξτε τι παίρνετε με 100 ευρώ:
http://estore.vzwshop.com/q/

poromenos
January 19th, 2007 at 6:40 pm

dn einai thema xrimatwn
sas lew molis kikloforisei tha iparxei ksana afto to wow kai i apple me ta gnwsta marketing tricks tha mas kanei na to thelume san m@lakes

Titanas
January 19th, 2007 at 7:44 pm

Φαίνεται ότι ο χειρισμός του μενού με τα χέρια γίνεται πλέον mainstream (βλέπε και LG κινητό) και συνδυάζονται οι λειτουργίες του video – music player σε μια τόσο λεπτή συσκευή.

Άγγελος
January 20th, 2007 at 1:24 am

Εγώ ένα έχω να πω. Αν το κινητό δεν είναι Nokia, δεν λέει.

CyberEddie
January 21st, 2007 at 6:06 pm

Καλά, πιστεύετε ότι ο κόσμος αγοράζει apple γιατι απλά ειναι καλά προϊόντα? Είναι κοινωνιολογικό ζήτημα, πολύ πιο βαθύ: είναι η ανάγκη να “ανήκεις” κάπου. Η ανάγκη ταυτότητας σε ένα κόσμο που τείνει να τους ομαδοποιήσει όλους. Ο καθένας μας πια, είναι “Apple”, “Nokia”, “Sony” κλπ κλπ. Είμαστε τελικά ότι καταναλώνουμε. Κι αυτό είναι κατευθυνόμενο όσο ποτέ άλλοτε. Γι αυτό και έχουμε τόσες εικόνες, τόσες κόντρες για το όνομα, τόση συζήτηση , για ένα προϊόν που ΘΑ κυκλοφορήσει …

με γειά μας …

stelabouras
January 21st, 2007 at 6:12 pm

Συμφωνώ απόλυτα CyberEddie, άτιμη καταναλωτική κοινωνία…