Μερικά Mmorpg νέα..

Published by stelabouras in Gaming, Videos

lotr-ringwraithes 

Αρκετά νέα αυτή την βδομάδα ως αναφορά τον τομέα των Mmorpgs, πολλά απο τα οποία κρίνονται αρκετά ενδιαφέροντα αφού φαίνεται ότι τελικά θα υπάρχει κάποιου είδους ανταγωνισμός και όχι μόνο WoW, WoW, WoW..

Αρχικά (για να κλείνουμε με το θέμα του World of Warcraft) είχαμε την κυκλοφορία του Burning Crusade που κατάφερε μέσα σε 24 ώρες να πουλήσει κοντά στα 2.4 εκατομμύρια κομμάτια δηλαδή περίπου 100.000 κομμάτια / ώρα, που έμεινε στην ιστορία ως το fastest-selling game ever σε Ευρώπη και Αμερική!

Απο την άλλη πλευρά, η ανακοίνωση της κυκλοφορίας του Lord of the Rings: Shadows of Angmar (Middle Earth Online κατάσταση) στις 24 Απριλίου σε συνδυασμό με τα νέα in-game videos του Age of Conan mmorpg που φαίνονται καταπληκτικά τόσο απο άποψη γραφικών (DirectX 10) όσο και gameplay, δείχνουν ότι το μέλλον στον τομέα των Mmorpgs μόνο βέβαιο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί…And that’s good!

Comments (3)

nikolakis kamenos wowtzis
January 25th, 2007 at 6:10 pm

αντε τωρα γυρνα πισω στην outland και ασ’τον conan να pairnei !@#$ στον thrall

Ionas
January 26th, 2007 at 1:32 am

- Το LoTR είναι πραγματικά πολλά υποσχόμενο. Το κάνω beta testing εδώ και κάποιες μέρες και μπορώ να πω οτι είμαι πολυ ευχαριστημένος και ας είναι ακόμα beta. Προτείνω στους fans αυτού του ακατανόμαστου mmorpg (που και καλά κατέχει το θρόνο των mmorpgs, είναι fastest selling, κάνει καφέ κτλ κτλ) να του ρίξουν μια ματία όταν μπορέσουν.

- Για το Age of Conan δε λέω τίποτα, είναι το επόμενο MMO της Funcom (οι δημιουργοί του Anarchy Online, ενός από τα καλύτερα -αληθινά, δύσκολα και απρόσιτα- ΜΜΟs ever) και τους έχω απόλυτη πίστη. Θα είναι το επόμενο μου full-time παιχνίδι ήδη. Έχουμε ήδη και guild για όποιον ενδιαφέρεται και έχει σωστά credentials και καλή γνώση ΜΜΟ.

- Ξέχασες όμως να αναφέρεις το Vanguard: Saga of heroes (http://www.vanguardsoh.com) που φτιάχτηκε από τον Brad του EQ2 και κυκλοφορεί στις 30/1. Το έχω κάνει ήδη beta testing και preorder (αυτό δίνει τη δυνατότητα να μπει κανείς στους servers από τις 26/1) και τα μόνα που μπορώ να πω σχετικά με το game είναι:

1. Για να το βιώσετε πλήρως θέλετε απίστευτο μηχάνημα
2. Αν νομίζατε οτι κάποιο MMO ήταν epic, you’re in for a shock ;) Το game είναι κολοσσιάιο και αχανές.

Sebastos
June 2nd, 2007 at 12:33 am

Αν και δεν έχω παίξει το Lotro έχω ακούσει πως είναι πολύ ωραίο για RP αλλά δεν είναι τόσο πλούσιο σε άλλους τομείς του.

Όσο για το Age of Conan, είναι αρκετά υποτιμημένο από πολλούς και σύντομα με την Beta θα αλλάξουν πολλοί γνώμη προς το καλό. Αν τυχών σας ενδιαφέρει το Age of Conan μπορείτε να παρακολουθείτε τα νέα και να σχολιάζετε στο http://www.ageofconan.gr το επίσημο Ελληνικό Fan-Site.