The Time Travel Fund

Published by ispofacto in General, Misc, Various

time_travel 

Τι είναι το Time Travel Fund; Μια γενική ιδέα του όλου εγχειρήματος είναι η εξής: Μετά από κάποια εκατοντάδες χρόνια θα γίνει θεωρητικά δυνατό να ταξιδέψει κανείς στο χρόνο. Κατατέθοντας λοιπόν σε ένα κοινό fund ένα μικρό χρηματικό ποσό των 10 δολλαριών μετά από 500 χρόνια θα έχει φτάσει αρκετά δισσεκατομμύρια δολλάρια. Αυτό λοιπόν το ποσό θα χρησιμεύσει ως αμοιβή έτσι ώστε η οργάνωση να ταξιδέψει τότε στο παρελθόν και να σε φέρει στο δικό τους μελλοντικό παρόν.

Μάλιστα για να αποφευχθούν χρονικά παράδοξα θα μπορούσαν π.χ. να σε πάρουν από το παρελθόν ακριβώς τη στιγμή που πεθαίνεις. Να τονίσω ότι δεν πρόκειται για φάρσα αλλά ο κοινός fund είναι πέρα για πέρα αληθινός.

Comments (6)

Alex
January 28th, 2007 at 8:52 pm

Το site τους παντως ανηκει στο…….παρελθον!!
Θέλει επειγοντως ξανασχεδιασμο!

RemAliPasas
January 28th, 2007 at 10:53 pm

Ρε παιδιά, μα είμαστε σοβαροί;! Αν ο άνθρωπος μπορούσε να ταξιδέψει στο χρόνο, τότε γιατί δε μας ήρθε ακόμα κανένας από το μέλλον;

Και μη μου πείτε ότι μπορεί να ήρθε και ότι το κρατάνε μυστικό… ακόμα και στο μέλλον θα είχε βλάκες, που θα πήγαιναν ταξίδι στο παρόν (μας), μόνο και μόνο για να το διαλαλήσουν, στους (σύγχρονους με μας) προγόνους τους!

HaVai
January 29th, 2007 at 5:01 pm

Είναι απίστευτο τι μπορεί να σκεφτεί το μυαλό του απατεώνα…

ispofacto
January 30th, 2007 at 3:56 pm

Μπορεί πολύ απλά πουθενά στο μέλλον να μην έχουν εφεύρει ακόμα τέτοια μηχανή! :)

Petrakeas
January 30th, 2007 at 4:08 pm

Τι εννοείς “ακόμα”; Δεν υπάρχει η έννοια “ακόμα ” στο μέλλον. Είτε έχουν εφεύρει είτε όχι! :P

πανος
August 2nd, 2007 at 11:09 am

εξηγειται επιστημονικα γιατι δεν μας επισκεπτονται.Υπαρχει περιορισμος.Μπορουν θεωρητικα να γυρισουν μεχρι τη στιγμη που κατασκευαστηκε η μηχανη του χρονου.Βλεπε http://www.crystalinks.com/timetravel.html