Εντυπωσιακά αποτελέσματα απο πηνία Tesla!

Published by stelabouras in Hardware, Misc

tesla 

Στην σελίδα tesladownunder.com μπορείτε να βρείτε home-made πηνία Tesla που παράγουν καταπληκτικά ηλεκτρικά φαινόμενα όπως αυτό της φωτογραφίας αριστερά που του δόθηκε η ονομασία..Eye of Sauron!

Ποιός είναι ο Tesla και πως λειτουργούν τα πηνία που φέρουν το όνομα του? Μπορείτε να βρείτε απαντήσεις στις αντίστοιχες εγγραφές στην Wikipedia για την ζωή και τα έργα αυτού του αδίκως όχι-και-τόσο αναγνωρισμένου επιστήμονα..

Τέλος να σημειώσουμε ότι ο Tesla και οι 800 πατέντες του είναι υπεύθυνες για κάθε πτυχή της σημερινής μας ζωής καθώς είναι ο πατέρας του εναλασσόμενου ρεύματος, της ασύρματης επικοινωνίας αλλά και της τεχνολογίας που εικάζεται ότι χρησιμοποιείται στο Ρωσικό στρατό και έχει να κάνει με το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο της γης, πρόκληση σεισμών και καιρικών συνθηκών και.. πρόκληση black out σε τεράστιες αποστάσεις … Περισσότερα εδώ.

Comments (4)

Alex

Πραγματικά ο άνθρωπος ήταν ενα φαινόμενο! Όχι μόνο αυτό, αλλά και ουμανιστής. Ήθελε, λέει, να κατασκευάσει πύργους συγκέντρωσης κεραυνών και να μοιράζει το ρεύμα δωρεάν στους πολίτες παντού…
Πίστευε πως η ενέργεια είναι παναναθρώπινο αγαθό και πως δεν θα έπρεπε να γίνει βορά στους λίγους.

Μετά απο αυτό βέβαια, λογικό είναι που του είχανε “κόψει” την χρηματοδότηση κατασκευής και που σήμερα δεν του αναγνωρίζεται πλήρως η συνεισφορά του στην Επιστήμη.

February 4th, 2007 at 6:01 pm

Παίζοντας μουσική με την βοήθεια του Tesla at Wiggler

[...] τα Tesla Coils (πηνία Tesla) και τα θεαματικά τους αποτελέσματα είχαμε [...]

June 30th, 2007 at 5:37 pm

boxing channel

Wow, that’s what I was looking for, what a data!

existing here at this weblog, thanks admin of this web site.

July 27th, 2018 at 4:16 am

Lazaro

It’s remarkable to pay a visit this website and reading the
views of all friends concerning this paragraph, while I am also
eager of getting know-how.

August 26th, 2018 at 3:27 am

Leave a reply