Κρυφή εταιρεία που φτιάχνει παιχνίδια για λογαριασμο των Nintendo, Capcom, Namco, Sony, Square Enix, Electronic Arts και THQ!

Published by ispofacto in Consoles, Gaming, Hardware, Software, Tech

aeris 

Και όμως είναι αλήθεια. Ο λόγος για την Tose. Είναι μια εταιρεία που φτιάχνει παιχνίδια για λογαριασμο πάρα πολύ γνωστών εταιρειών όπως των παραπάνων που αναγράφονται στον τίτλο (Nintendo, Capcom, Namco, Sony, Square Enix, Electronic Arts και THQ). Δεν ενδιαφέρεται να γίνει γνωστό το όνομα της παρά μόνο να φτιάχνει παιχνίδια για λογαριασμό εταιρειών που τα βρίσκουν σκούρα στην ανάπτυξη των παιχνιδιών ή θέλουν να τελειώσουν γρήγορα ή ακόμα δεν έχουν το απαραίτητο δυναμικό για να κάνουν port.

Η φιλοσοφία μάλιστα της εταιρείας ορίζει ότι δεν χρειάζεται να αναγραφεί πουθενά το όνομα της εταιρείας στο παιχνίδι σε περίπτωση που βοηθήσει ή φτιάξει ένα παιχνίδι. Δε μιλάμε μάλιστα για τίποτα άγνωστα παιχνίδια αλλά τίτλους όπως: Final Fantasy, Resident Evil, Dragon Warrior Monsters, Metal Gear Solid Ghost Babel, Dragon Quest Rocket Slime και Dragon Ball Z! Συνολικά έχει ασχοληθεί με 1000 τίτλους! Απίστευτο και όμως αληθινό! Για περισσότερα δέστε το σχετικό άρθρο στο 1up.com!

Comments (1)

RemAliPasas
February 4th, 2007 at 7:50 pm

Πραγματικά απίστευτο… Μιλάμε η εταιρία απασχολεί 1000+ άτομα, και την κρατούσαν μυστική!