Newslens Podcast Episode 14

Published by stelabouras in Podcast

Απο αυτό το επεισόδιο, διαθέτουμε πλέον και μια Ultra έκδοση του podcast σε wma μορφή για καλύτερη ποιότητα! Η μορφή των shownotes έχει αλλάξει έχοντας πλέον ένα interactive σχέδιο της συζήτησης όπως το σχεδιάζει ο Kcorax πριν την ηχογράφηση! Relax and Listen!

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

download-icon.pngDownload Newslens Episode 14 (Low) [34mb]
download-icon.pngDownload Newslens Episode 14 (High) [57mb]
download-icon.pngDownload Newslens Episode 14 (Ultra) [62mb]

My Odeo Channel (odeo/1de956d149d96eaf)

nintendo friend code sux says square enix The First Blu-Ray Movie on BitTorrent tri-sli from nvidia  nvidia media Feb. 3<br/>1468: Gutenberg Dies sony dockable speakers Net Applications: Apples Mac market share continues rise<br/>hits 6.22% in January 2007 Meizu's M8? Apple lawyers<br/>start your engines sony apple newslens podcast web vista microsoft vista connectbar sync Bill Gates takes exception to Apple's lying ads Microsoft bites back at critics of gaming in Vista (with golden teeth!) TIME Magazine: Microsoft's Windows Vista Ôan embarassment to the good name of American innovationÕ bill-gates-vista-is-so-secure-it-could-run-life-support-systems

Comments (10)

In the mind of KCorax :: Newslens Podcast Επεισόδιο 14 :: February :: 2007
February 5th, 2007 at 3:16 pm

[...] Χμ χμ. Αργή εβδομάδα και ηλεκτρισμένο επεισόδιο. Απολαύστε μια ακόμη Τιτάνεια μάχη και συζητήσεις για αστακούς. Περισσότερα καθώς και την stream έκδοση θα βρείτε στο Wiggler. [...]

Titanas
February 5th, 2007 at 10:41 pm

Μου θυμίζει κάτι σαν mind map.

Sugar
February 5th, 2007 at 11:52 pm

Nice mind map :)

jovanni
February 6th, 2007 at 12:02 am

Φαντάζομαι το μέλλον που δε θέλω να έρθει…
Απελπισμένες νοικοκυρές να αυτοκτονούν επειδή δε μπορούν τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνουν στην ψηφιακή τηλεόρασή τους…
Η αστυνομία να κάνει raid σε σπίτι που gamers έχουν στήσει 4 μηχανήματα με 3πλο SLI ψάχνοντας να βρεί το μανιακό δολοφόνο του Dexter…
Η ασφάλεια του αεροδρομίου της Νέας Υόρκης να επιτίθεται σε επιβάτη που δεν καταλαβαίνει γιατί δε μπορεί να ανεβάσει το αξίας 600+20=620 ευρώ βιβλίο του στην καμπίνα…

KCorax
February 6th, 2007 at 1:21 am

Χαίρομαι που αρέσει και δεν είναι μόνο δικό μου βίτσιο τελικά. Πιστεύω οτι έχει περισσότερο ενδιαφέρον απο μια λίστα με ακρωτηριασμένες λέξεις δεσμούς.

Θα ήταν καλύτερο ίσως αν το έκανα στο mind manager ή στο onenote (χρησιμοποιώ συνεχώς και τα δύο) αλλά δεν έχουν καλό export για τη χρήση που θέλουμε…

Στο blog μου το έχω πιο καθαρό και μεγάλο (είμαι το trackback). Ρε Στέλιο χώσε την html μου.

SykoFantiS_Bastoyni
February 6th, 2007 at 10:17 am

Ποιο οnenote και ποιο maind manager!!! Θέλω άδεια χρήσης αν δεν είναι freeware το συγκεκριμένο. Δε μπεστ έβερ.

Υ.Γ. Σε ότι αφορά το θέμα της εμφάνισης στο sync ξέρω τι φταίει και θα το αποκαλύψω στο επόμενο επισόδειο ….Ή συνομοσία μιλάμε…εχεχεχεχεχεχεχεχ

Nikos
February 7th, 2007 at 1:11 am

Παιδιά βάζω μια απάντηση εδώ για το sync γιατί δεν βλέπω κάπου τη δυνατότητα audiocomment.

Έχετε απόλυτο δίκιο σε όσα λέτε. Το έχω δει εδώ και καιρό, αλλά είναι αλήθεια ότι αυτή τη στιγμή δεν κάνουμε καμμία απολύτως βελτίωση στο SYNC Podcasts γιατί έχυμε πέσει με τα μούτρα στο SYNC Blogs.

Είναι πολλή η δουλειά για εμάς που δεν είναι το day job μας, αλλά νομίζω ότι οι καθυστερήσεις και τα προβλήματα θα φέρουν κάτι καλό.

Μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε το sync blogs (ουσιαστικά η εξελιγμένη συνέχεια του monitor) θα βγει στον αέρα, και το επόμενο βήμα θα είναι να αναπροσαρμόσουμε το sync podcasts εικαστικά (το design του) σε αυτό του SYNC Blogs. Μαζί με αυτό θα γίνουν και όσα έχετε δει ότι χρειάζονται διόρθωση, μαζί με κάποια άλλα πράγματα.

Δεν θέλω να σας ζητήσω να κάνετε υπομονή. Προτιμώ να συνεχίσετε το “χώσιμο”.

Καλή συνέχεια…

Petrakeas
February 7th, 2007 at 1:38 am

@Νίκο δε “χώνουμε” σε καμία περίπτωση!! Ειδικά προσπάθειες όπως το SYNC το οποίο το βελτιώνετε σε βάρος του ελεύθερου χρόνου σας. Απλά θίξαμε κάποια αρνητικά στοιχεία, όπως είχαμε θίξει και τα θετικά.
Δεν ήξερα ότι ετοιμάζεται SYNC blogs. Ελπίζω οι αλλαγές να βελτιώσουν τη λειτουργικότητά του ,γιατί εικαστικά είναι ήδη άψογο. Περιμένουμε το νέο SYNC!!

kostis
February 7th, 2007 at 2:16 pm

παιδιά, καλησπέρα

έχετε απόλυτο δίκιο για τα δημοφιλή επεισόδια. Όταν ξεκίνησε το podcast.sync.gr πριν ένα μήνα περιπου, ο μόνος τρόπος για να έχουμε μια τέτοια υπηρεσία ήταν να μετράμε πόσα επεισόδια προσθέτουν οι χρήστες του sync στο playlist τους. Σκεφτήκαμε να χρησιμοποιήσουμε το rating αλλά τότε λόγω μικρου input από τους users πιστέψαμε ότι θα εμφάνιζε ‘περίεργα’ results.

Παράλληλα ξεκινήσαμε το blogs.sync.gr (coming really soon) και όπως καταλαβαίνετε … ξεχάστηκε :)

Θα συμφωνήσω με το Νικο παραπάνω, ότι βλέπετε και σας χαλαεί, χτυπάτε!

pompano beach slab leak repair Cost
August 2nd, 2014 at 5:58 am

The cause for so many Miami Kitchen remodeling projects is simply
because people are deciding to save a lot more funds
by spending their time inside the residence and cooking fresh meals that
cost much less than a night out inside the town. Will any walls,
especially load bearing walls, have to be knocked down. Here are the step-by-step instructions for
refinishing old appliances in stainless steel paint,
a home improvement project for women with old appliances but
a modern sense of style.