Why NDA?

Published by stelabouras in Coding, Gaming, Multimedia, Software, Tech

seal 

Έχει αρχίσει να με ενοχλεί η όλη υπόθεση γύρω από τα NDAs..Και δεν εννοώ ότι πρόκειται να βγάλω στην φόρα περιεχόμενο που απαγορεύεται, απλά δεν μπορώ να καταλάβω την πολιτική των εταιριών που δεν αφήνουν ούτε ένα screenshot να φανεί από τις εφαρμογές που βρίσκονται σε beta φάση.

Είναι λογικό έως ένα σημείο (για να μην φανούν τα bugs, γιατί πρόκειται κάποια πράγματα να αλλάξουν) αλλά με αυτό τον τρόπο, δεν μπορώ να σας δείξω πόσο καλοφτιαγμένη είναι η Hobbiton στο Lord of The Rings Online, δεν μπορώ να βγάλω ούτε ένα screenshot από την εφαρμογή που πρόκειται να φέρει επανάσταση και ακούει στο όνομα Joost και -άκουσον άκουσον- δεν μου επιτρέπεται ούτε καν να ξεστομίσω ποιο game της Acclaim κάνω beta test!

Θα ήταν καλύτερα τα πράγματα εάν οι όροι ήταν πιο ελαστικοί, αν μπορούσαν τουλάχιστον να αναγνωρίσουν ότι το blogging μπορεί και να τους βοηθήσει να προβάλουν σε ένα μεγαλύτερο κοινό το Χ προϊόν τους που είναι σε φάση δοκιμής!

Φυσικά στο κάτω κάτω ισχύει πάντα το “Εάν δεν συμφωνείς μπορείς να αποχωρήσεις”, αλλά αυτό το option δεν το εξετάζω ακόμη!

Comments (2)

Petrakeas
March 6th, 2007 at 3:36 pm

Τι δεν μπορείς να καταλάβεις; Λογικό μου φαίνεται!
Φαντάσου για παράδειγμα (hardware ανάλογο) το i-phone να ξέραμε από πριν πώς θα ήταν..

RooF
March 7th, 2007 at 8:10 am

εγω εχω μια ακυρη απορια. Πως γινεσαι beta tester?