Sony: How you Killed Your Brand

Published by stelabouras in Consoles, Gaming, Hardware, Videos

ps3-console 

Το “How you killed your Brand” είναι ένα καταπληκτικό τραγούδι που σχετίζεται με την εντελώς λανθασμένη στρατηγική που ακολούθησε η Sony για την νέα της κονσόλα PS3, οδηγώντας την σε μειωμένες πωλήσεις και σε ήττα στον Console War!

Ίσως να μην είναι πολύ αργά, καιρός να καταλάβουν την γκάφα τους και να ανασυνταχθούν!

[Thanks Mark]

Comments (10)

ispofacto
March 10th, 2007 at 12:16 pm

Κάτσε τώρα είσαι μέντιουμ και ξέρεις τι θα γίνει στα επόμενα 3-4 χρόνια και μάλιστα ότι θα χάσει η Sony; Καλή φάση…!

theo905
March 10th, 2007 at 12:44 pm

Δε νομίζω ότι η Sony θα αποτύχει με το PS3. Η κονσόλα αυτή είναι η πλέον εξελιγμένη αυτή τη στιγμή και η ποιο πλήρης. Δε μπορώ να καταλάβω που έκανε λάθος….

entro
March 10th, 2007 at 6:18 pm

theo: Το Play video το πάτησες?

theo905
March 10th, 2007 at 10:54 pm

Όταν έγραψα το comment όχι. Αλλά μετά είδα μέχρι ενός σημείου που αναφερότανε στην τιμή του. Πιστεύω ότι ναι είναι ακριβό αλλά εάν υπολογίσουμε ότι έρχεται από τη “μάνα” του με blu-ray, δεν είναι και τόσο ακριβό όσο νομίζουμε. Το 360 που το πλήρωσα σα μαμ@κας τη μέρα που βγήκε κι όλας, δεν έχει ούτε HDMI ούτε hd-dvd ενσωματομένο. Άρα λογικό είναι να είναι ποιό φθηνό. Αλλά εγώ πχ που θέλω να έχω HD-DVD player πρέπει να σκάσω άλλα 200ευρώ για να έχω άλλο ένα “κουτί” δίπλα στο 360.

Asaverle
March 22nd, 2007 at 10:02 am

Το πσ3 έχει διάφορα μειονεκτήματα και πλεονεκτήματα σε σύγρκιση με το χβοχ και προς το παρόν χάνει τον πόλεμο και με μεγάλη διαφορά. Η αρχιτεκτονική του πσ3 είναι κατά πολύ ανώτερη του χβοχ θεωρητικά αλλά στην ουσία το χβοχ διαθέτει καλύτερα δομημένο hardware. Οι game devs προτιμούν κατά κόρον το χβοχ μιας και ο προγραμματισμός και η διάθεση των πόρων των παιχνιδιών σε tasks στους 7 πυρήνες του cell είναι κάτι το αδύνατον πρακτικά να γίνει σωστά. Ενώ το χβοχ προγραμματίζεται τόσο πολύ πιο εύκολα. Το πσ3 έχει πρόβλημα όσον αφορά την μνήμη των υποσυστημάτων του όταν το χβοχ διαθέτει εκεί τεράστιο αβαντάζ. Βέβαια κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει στο μέλλον και αν οι game devs βρουν κάποιο τρόπο να εκμεταλλευτούν τον cell του ps3. Αν μπορέσουν να το κάνουν αυτό τότε το PS3 θα βγει αδιαμφισβήτητα νικητής…αλλά προς το παρόν…και με την τιμή που έχει…σε συνδυασμό με τα μη αποκλειστικά παιχνίδια…δεν ξέρω…ο δρόμος φαίνεται μακρύς και γεμάτος παγίδες για τη Sony αυτή την φορά…

GOD OF WAR gamer
May 28th, 2007 at 12:39 pm

Πάλυ ο ιδιος χαζοπόλεμος,?,κάτσε να βγει το GOD OF WAR 3 for PS3 σε 2 χρόνια και ολοι (χβοχ,WII) θα πάρουν πόδι απο το χόρο του gaming ή οταν (σε 5-10 χρόνια)γίνω game developer for ps3or4or5,τοτε σίγουρα,χαχα.Αλλα και τώρα με το ΠΣ3 στην παρούσα φάση επρεπε να ηχαν πάρει πόδι…..

GOD OF WAR gamer
May 29th, 2007 at 9:57 am

Οσο για αυτά που λες Asaverle οι developers θα πρέπει να φτάσουν τον κατα πολυ ανεβασμένο πίχη απο το ΠΣ3 ,το ΠΣ3 υψόνει λιπον τον πίχη απότομα μεν, αλλα,με πλεονεκτίματα,το μονο μιονέκτιμα του ΠΣ3 σε σχέση με το χβοχ ειναι οτι οι developers χριάζοντε λιγο χρόνο για να φτίαξουν παιχνίδια που θα φέρνουν το ΠΣ3 στα όριά του.

louis vuitton offical site
December 1st, 2012 at 11:42 am

Great post , I am going to spend a lot more time researching this subject
louis vuitton offical site http://www.louisvuittonsau.com

aaa grade purses
December 1st, 2012 at 11:43 am

This web page is often a walk-through for all of the details it suited you with this and didn’t know who to ask. Glimpse here, and you’ll surely discover it.
aaa grade purses http://www.lvoutleter.com

ugg boots uk
December 1st, 2012 at 11:43 am

This web-site is really a walk-through rather than the information you desired concerning this and didn’t know who to inquire about. Glimpse here, and you’ll absolutely discover it.
ugg boots uk http://www.uggbootser.com