Καινούρια American Pie ταινία! American Pie 6!

Published by ispofacto in Cinema, Television

american_pie_two 

Και όμως είναι αλήθεια! Φαίνεται ότι τα 2 προηγούμενα direct-to-dvd sequels έπιασαν τόπο (και λεφτά!) καθώς οι παραγωγοί, αποφάσισαν ότι είναι καιρός για την επόμενη συνέχεια. Η καινούρια συνέχεια λοιπόν θα ονομάζεται “American Pie Presents : Beta House” και σε σύγκριση με τις προηγούμενες 2 συνέχειες θα έχει κάτι διαφορετικό! Οι πρωταγωνιστές του “American Pie Presents : The Naked Mile” επανέρχονται για καινούριες περιπέτειες!

Πιστεύω ότι υπάρχει κάποια πιθανότητα να τους δούμε ξανά και σε επόμενες συνέχειες αν βγάλει αρκετά λεφτά το dvd. Ποιος ξέρει μπορεί να ξαναβγεί και σε cinema η επόμενη συνέχεια! Η καινούρια ταινία λοιπόν, όπως μπορείτε να καταλάβετε και από τον τίτλο, αναφέρεται σε διαμάχες με αδελφότητες, τις επονομαζόμενες fraternities, στα αμερικάνικα κολλέγια. Φυσικά έχει και το ανάλογο love interest για να συμπληρωθεί το κλασικό πια μιξ! Η ταινία αυή τη στιγμή βρίσκεται σε pre-production. Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να πάτε στο Moviehole!

Τέλος, αν θέλετε να διαβάσετε εντυπώσεις για το American Pie 5, μπορείτε να πάτε εδώ!

Comments (2)

American Pie 6: Beta House Trailer! at Wiggler
October 6th, 2007 at 4:17 pm

[...] είχα γράψει και παλιότερα, η εμπορική επιτυχία των δύο προηγούμενων direct-to-dvd sequels [...]

American Pie 7 trailer is here! « BLOG…ΟΤΣΑΡΚΑ
November 14th, 2009 at 4:58 pm

[...] Pie 6: Beta House Trailer!Πάει για όσκαρ Καλύτερης Ταινίας;Καινούρια American Pie ταινία! American Pie 6!American Pie 7 στο cinema!Βίντεο για την ανορεξία Στείλτο [...]